Celebrity: Εξερράγη «για την πουσ…» και τα έκανε όλα μπάχαλο μετά τη νέα αποχώρηση

Celebrity

"Μπουρλότο" ξανά στη ζούγκλα του Celebrity!

Στον τάκο του Celebrity βρέθηκε η Στέλλα Γεωργιάδου, ο Νίκος Βαμβακούλας και ο Γιώργος Χειμωνέτος στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, με την πρώτη να μην τα καταφέρνει και να αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας αποχώρησης, όμως, ο Γιώργος Χειμωνέτος επέστρεψε στο καμπ με πολύ άγριες διαθέσεις και έγιναν όλα μπάχαλο με τα σχόλια του. «Με άφησαν τελευταίο στους αποχωρήσαντες αλλά εγώ γύρισα! Ατυχήσατε» δήλωσε αρχικά στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης για να γεμίσει με σχόλια ειρωνικά την παρέα της Αγγελικής Ηλιάδη, του Τάσου Ξιαρχό και της Emilia Vodos. «Όπως ο γελωτοποιός έχει ψεύτικο χαμόγελο για να γελάνε τα παιδάκια, έτσι γύρισε πίσω στο καμπ ο γελωτοποιός του καμπ, ο οποίος νομίζει ότι κοροϊδεύει με τις πράξεις του, τις κινήσεις του και πάνω απ’ όλα τον ίδιο του τον εαυτό» υπογράμμισε ο Τάσος Ξιαρχό με τη σειρά του.

«Όσα σχόλια και αν έκαναν οι τρεις παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, ο Γιώργος Χειμωνέτος στεκόταν απέναντι τους εμφανώς εκνευρισμένος για το γεγονός πως βρέθηκε ένα βήμα πριν την αποχώρηση. «Θα έπρεπε να πουν κάτι, πως αλλιώς να δικαιολογήσουν την μπούφλα αυτή. Ξαφνικά ένα κίτρινος θα πρέπει να είναι στον τάκο… Ε, ωραία, φταίω για τα πάντα» υπογράμμισε ο Γιώργος Χειμωνέτος για να ακολουθήσει ένας καβγάς με πολύ δυνατές φωνές στη ζούγκλα του Celebrity.

«Μες στα νεύρα μου τους είπα ότι μου έκαναν κάτι… χαζό! Αυτό εννοούσα και το θεωρώ ακόμα και τώρα ότι ήταν μία εκ του πονηρού πράξη! Μια, πως τη λέμε στη λαϊκή γλώσσα; Με αυτή την έννοια όποιος κι αν την έκανε, άντρας ή γυναίκα ή οτιδήποτε, όποιος και να την έκανε. Αυτό θεώρησα ότι ήταν» εξήγησε στην κάμερα ο παίκτης του Celebrity για να ξεσπάσει, στο επόμενο πλάνο, ο Τάσος Ξιαρχό φωνάζοντας πως «είσαι φορτωμένος παλιός! Δεν μας καταλαβαίνεις, είσαι πολύ παλιός! Και μόνο για την ατάκα σου… δεν αξίζει να κοιμάσαι ούτε σε πέντε μέτρα από μένα».

«Εγώ το είπα σε μια φάση που μου έχεις κάνει πουσ… και θεωρώ ότι μου έχεις κάνει πουσ…! Άσε με τώρα που θα μου κάνεις και μάθημα» δήλωσε, εν εξάλλω, ο Γιώργος Χειμωνέτος προς τον νεαρό χορογράφο και τα «μπιπ» έπεφταν βροχή στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.