Celebrity: Ανατροπή με κλάματα στην αποχώρηση – Νικήθηκε από τους πύθωνες και δεν πέρασε στον τελικό

Celebrity

"Είναι η τελευταία αποχώρηση του παιχνιδιού, φτάνει πραγματικά μέχρι την πηγή και δεν πίνει νερό" υπογράμμισε ο παρουσιαστής του Celebrity, Γιώργος Λιανός.

Για τελευταία φορά στις δοκιμασίες του Celebrity έμελλε να υποβληθεί ένας παίκτης ή μια παίκτρια στο επεισόδιο που ήρθε τη νύχτα της Πέμπτης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ. Κι αυτό μιας και το ριάλιτι φτάνει στο τέλος του και η τελική 5αδα θα ήταν γεγονός στο τέλος του επεισοδίου.

Ούτε ένας ούτε δύο, αλλά τρεις παίκτες της κίτρινης ομάδας βρέθηκαν στον τάκο αυτή την εβδομάδα για να μονομαχήσουν προκειμένου να παραμείνουν στο Celebrity. Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη, τον Γιώργο Χειμωνέτο και τον Τάσο Ξιαρχό που δεν ήθελαν σίγουρα να αποχωρήσουν από την ζούγκλα του Αγίου Δομινίκου λίγο πριν την οριστική αυλαία του παιχνιδιού.

Οι τρεις επώνυμοι βυθίστηκαν στο νερό και προσπαθούσαν να ξεβιδώσουν ορισμένα αστεράκια, την ώρα που ορισμένοι πύθωνες και άλλα ζωντανά έκαναν βόλτες κατά μήκος του προσώπου και του σώματος τους. Την καλύτερη προσπάθεια πέτυχε ο νεαρός χορογράφος, Τάσος Ξιαρχό για να αφήσει πίσω τους άλλους δυο να παλεύουν στα… νερά του Celebrity!

Αμέσως μετά την δοκιμασία ολοκλήρωσε ο Γιώργος Χειμωνέτος με αποτέλεσμα η Αγγελική Ηλιάδη να πρέπει να αφήσει πίσω την ζούγκλα και να επιστρέψει νύχτα, με το επόμενο αεροπλάνο, στην Αθήνα. «Η Αγγελική είναι η τελευταία αποχώρηση του παιχνιδιού. Είναι η παίκτρια η οποία φτάνει πραγματικά μέχρι την πηγή και δεν πίνει νερό» υπογράμμισε ο παρουσιαστής του Celebrity, Γιώργος Λιανός για να αποχωρήσει, με δάκρυα στα μάτια, η Αγγελική Ηλιάδη.