Cash or Trash: Πήγε τζάκετ από video clip της Μαντόνα και έφυγε με 400 ευρώ

Cash or Trash

"Την παραμονή που ήταν να το φορέσω, εμφανίζεται ο Jean Paul Gaultier στα Ματογιάννια μαζί με τρία μανεκέν", περιέγραψε ο Κωνσταντίνος.

Ένα ιδιαίτερο αντικείμενο έφερε στο Cash or Trash το απόγευμα της Δευτέρας (18/12) ο Κωνσταντίνος. Ο συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής έφτασε από την Πάτρα και παρουσίασε ενώπιον της Δέσποινας Μοιραράκη και του Θάνου Λούδου ένα τζιν τζάκετ του Jean Paul Gaultier, ένα από τα οποία φορούσαν οι χορευτές σε video clip της Μαντόνα.

«Το αγόρασα ως φοιτητής το 1988. Είχαμε κανονίσει με φίλους να πάμε για Πάσχα στη Μύκονο. Πέτυχα αυτό το τζάκετ σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και το πήρα με σκοπό να το φορέσω στη Μύκονο, ήθελα να τους εντυπωσιάσω», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος στο Cash or Trash.

«Την παραμονή που ήταν να το φορέσω, εμφανίζεται ο Jean Paul Gaultier στα Ματογιάννια μαζί με τρία μανεκέν, ένα από τα οποία φορούσε το συγκεκριμένο τζάκετ. Μόλις άκουσα την κυρία Ιόλη Χιωτίνη να αναφέρει κάτι για τον Jean Paul Gaultier, θυμήθηκα ότι έχω ένα ρούχο του στη ντουλάπα μου», συνέχισε ο παίκτης του γνωστού τηλεπαιχνιδιού, παίρνοντας ως εκτίμηση το ποσό των 300 ευρώ από τον Θάνο Λούδο.

Μπαίνοντας στο δωμάτιο των υποψήφιων αγοραστών του Cash or Trash, ο Κωνσταντίνος περιέγραψε την ίδια ιστορία και έγινε δεκτός με ενθουσιασμό. Μάλιστα, κάποιοι από τους αγοραστές δεν παρέλειψαν και να το δοκιμάσουν.

Αν και η αρχική εκτίμηση ήταν στα 300 ευρώ, ο Κωνσταντίνος αποδέχθηκε τα 400 ευρώ που του πρότεινε ο Θάνος Μαρίνης στο Cash or Trash, αν και όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο παίκτης, το συγκεκριμένο κομμάτι το βρίσκει κανείς στη διπλάσια τιμή στο ίντερνετ και μάλιστα σε πολύ χειρότερη κατάσταση.