Cash or Trash: Με πολλές αναμνήσεις πήραν την καλύτερη συμφωνία

Cash or Trash

Πλήρως ικανοποιημένες αποχώρησαν οι αδελφές Τσαλγίνη από το Cash or Trash!

Μέσα από τη συχνότητα του STAR ήρθε και πάλι το Cash or Trash με την Δέσποινα Μοιραράκη, το απόγευμα της Κυριακής, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Σε αυτό το επεισόδιο, η Δέσποινα Μοιραράκη υποδέχθηκε μεταξύ άλλων και τις αδελφές Τσαλγίνη.

Ειδικότερα, η Γεωργία και η Ραφαέλα έφεραν στο Cash or Trash ένα αντικείμενο του παππού τους, που τους έκανε παρέα από τα φοιτητικά τους χρόνια. Με γεμάτη τη φαρέτρα πληροφοριών τους, οι όμορφες και δυναμικές αδελφές έφυγαν ικανοποιημένες από το δωμάτιο της εκτίμησης με στόχο να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο το ποσό της εκτίμησης του αντικειμένου τους. Με ιστορίες από τη φοιτητική τους συγκατοίκηση αλλά και για την πολυχρηστικότητα του αντικειμένου τους, η δυναμική διαπραγμάτευσης που είχαν στα χέρια τους οι αδελφές πωλήτριες ήταν επί δύο!

Έχοντας όνειρο ένα ωραίο ταξίδι αναψυχής, οι δύο αδελφές «πόνταραν» σε εκείνους που αντιλαμβάνονται αμέσως την ιδιαιτερότητα του αντικειμένου τους. Η έναρξη των προσφορών στο Cash or Trash έγινε λοιπόν σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο και όλα έμοιαζαν ευοίωνα. Ο Δημήτρης Δεμερτζής αισθάνθηκε πως ένα ολόιδιο αντικείμενο, που είχε πουλήσει πριν χρόνια, ήρθε να πάρει πίσω τη θέση του αφού ξαναβρήκε ένα παρόμοιο πάλι μπροστά του.

Και έτσι ήρθε η στιγμή να κλείσει αυτός ο κύκλος με την καλύτερη συμφωνία για τις αδελφές Τσαλγίνη στο Cash or Trash!