Cash or Trash: Με έμπνευση από την Άννα Φόνσου για το… Σπίτι του Μουσικού

Cash or Trash

Ο φιλόδοξος παίκτης με το μαντολίνο το Cash or Trash!

Με φόρα στο Cash or Trash με οικοδέσποινα την Δέσποινα Μοιραράκη ήρθε ο Τάνι Ντάνι, δηλαδή ο Τάνισλαβ Ντανιέλ το απόγευμα του Σαββάτου στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Ο ευγενικός καλλιτέχνης θέλησε να πουλήσει το αγαπημένο του μαντολίνο από… 800 ευρώ και πάνω!

Έτσι, λοιπόν, ο Τάνι Ντάνι στάθηκε απέναντι στους αγοραστές του Cash or Trash προκειμένου να ακούσει την προσφορά τους. «Εάν πετύχω ένα καλό ποσό από την πώληση του μαντολίνο, τα χρήματα θα πάνε για το Σπίτι του Μουσικού! Είναι κάτι που θέλω να αφήσω σαν κληρονομιά. Λοιπόν, υπάρχει η Άννα Φόνσου η οποία εδώ και 10 – 12 χρόνια έχει φτιάξει το Σπίτι των Ηθοποιών. Οπότε σκοπεύω να καταφέρω να φτιάξω και εγώ το Σπίτι των Μουσικών» εξομολογήθηκε, αρχικά, ο διαγωνιζόμενος στην κάμερα του τηλεπαιχνιδιού.

Οι προτάσεις όμως που δεχόταν, η μια μετά την άλλη, ήταν πολύ χαμηλότερες από εκείνην που προσδωκούσε. Για αυτό και ο διαγωνιζόμενος ήρθε σε δύσκολη θέση σχετικά με το εάν θα έπρεπε να πουλήσει το αντικείμενο του ή όχι. Τελικά, ο Τάνι Ντάνι δέχθηκε την πρόταση να το παραχωρήσει έναντι 250 ευρώ!