Cash or Trash: Μάγεψε την Μοιραράκη ο 84χρονος Κρητικός: «Καλέ, τι να σας κάνω;»

Δέσποινα Μοιραράκη

Πιο χαρούμενη από ποτέ η παρουσιάστρια του Cash or Trash με τον γλυκύτατο παίκτη.

Στο νέο επεισόδιο του Cash or Trash με οικοδέσποινα την Δέσποινα Μοιραράκη βρέθηκε ο κύριος Τάσος, από την Κρήτη, το απόγευμα του Σαββάτου. Ο 84χρονος θέλησε να φέρει στην εκπομπή του STAR ένα αντικείμενο υψηλής συναισθηματικής και χρηματικής αξίας.

Με το στιλ, την ευγένεια και την χάρη του όμως έμελλε να μαγέψει για τα καλά την γνωστή επιχειρηματία και παρουσιάστρια του Cash or Trash. «Αναστάσιος Μαυρογένης λέγομαι. Μπορείτε να με πείτε και Τάσο, είμαι απλός άνθρωπος. Γεννήθηκα το ’38, είμαι 84 χρονών και έχω πάρα πολλά χόμπι και εγώ και ο γιος μου. Αυτό με κάνει εμένα να ζω» παραδέχθηκε, αρχικά, ο παίκτης του Cash or Trash προσθέτοντας με νόημα πως «ένα από τα πολλά μαρμαρόγλυπτα, που έχω κάνει, γράφει πως όποιος έχει υγεία και ελεύθερο χρόνο ζει! Αν ένα από τα δύο δεν έχετε…».

«Τι μου λέτε τώρα εμένα» υπογράμμισε η Δέσποινα Μοιραράκη για να συνεχιστεί ο διάλογος γνωριμίας των δυο. Μάλιστα, ο κύριος Τάσος επιφύλασσε ένα ιδιαίτερο κοπλιμέντο στην παρουσιάστρια της εκπομπής.

Δ.Μ.: Είπατε ότι είμαι 42 χρονών, δεν είμαι 42. Πολύ πιο μεγάλη.

Α.Μ.: Πόσο φαίνεστε μετράει!

Δ.Μ.: Ναι, πόσο φαίνομαι;

Α.Μ.: Ε, 33…

Δ.Μ.:Α! Καλέ, τι να σας κάνω; Το καλύτερο χαλί της επιχείρηση μου.

«Και ξέρετε πόσο είμαι; Το λέω και δημοσίως. 62 χρονών» πρόσθεσε, με χαμόγελο, η Δέσποινα Μοιραράκη απευθυνόμενη στον 84χρονο παίκτη του Cash or Trash