Cash or Trash: Κόκαλο η παίκτρια όταν η Δέσποινα Μοιραράκη παρουσίασε σαν… χαλί τα μαλλιά της

Cash or Trash

Αυτό σίγουρα δεν το περίμενε η παίκτρια του Cash or Trash!

Στο νέο επεισόδιο του Cash or Trash με οικοδέσποινα την Δέσποινα Μοιραράκη πήρε μέρος η Ειρήνη για να παρουσιάσει το δικό της αντικείμενο μπροστά στους εκτιμητές. Με το… καλησπέρα, όμως, η επιτυχημένη επιχειρηματίας και παρουσιάστρια του STAR θέλησε να πειράξει με χιούμορ την παίκτρια για το ιδιαίτερο χρώμα των μαλλιών της.

«Έχουμε μια καταπληκτική κυρία, κούκλα, νεοτάτη» αναφώνησε, αρχικά, η Δέσποινα Μοιραράκη για να λάβει εν συνεχεία την πληροφορία πως η Ειρήνη είναι κομμώτρια και να θελήσει να παρουσιάσει το χρώμα των μαλλιών της με τον μοναδικό, ομολογουμένως, τρόπο που παρουσιάζει για χρόνια τα χαλιά της.

«Θέλεις να σου πω το χρώμα του μαλλιού σου;» ρώτησε τότε η οικοδέσποινα του Cash or Trash λαμβάνοντας ασφαλώς θετική απόκριση και συμπληρώνοντας απολαυστικά τα εξής. «Θα σου πω λοιπόν ότι το χρώμα του μαλλιού σου, Ειρήνη, είναι ένα κεραμιδοκανελοκαφεχρυσοκιτρινοπορτοκαλί! Πορτοκαφεχρυσοκιτρινοκανελί! Μπορώ να το πω με πολλές και διαφορετικές βερσιόν. Είναι ένα κανελοκεραμιδοκαφεχρυσοκίτρινο».

«Θα μου το ζητάνε στο χρωματολόγιο και δεν θα βρίσκω άκρη» σχολίασε τότε η παίκτρια του Cash or Trash, αμέσως μετά το πρώτο σχετικό σοκ, για να ξεσπάσουν όλοι εύλογα σε γέλια στο πλατό και να συνεχιστεί η γνώριμη ροή του επεισοδίου