Cash or trash – Κάγκελο η Δέσποινα Μοιραράκη: «Έχουμε και ένα παιδάκι που έχει ουρά»

Cash or trash

"Με βάλατε στη θέση μου κανονικά" αναφώνησε η Δέσποινα Μοιραράκη στο ζευγάρι του Cash or Trash.

Για μια ακόμα φορά το Cash or Trash με οικοδέσποινα την Δέσποινα Μοιραράκη ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το απόγευμα του Σαββάτου, μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Σε αυτό το επεισόδιο ήρθαν για να πουλήσουν το δικό τους αντικείμενο ο 23χρονος Έβαν, από το Εύανδρος και η 22χρονη Μαριάννα.

Όταν μάλιστα μίλησαν στην επιχειρηματία και παρουσιάστρια για την γνωριμία τους, την μακρόχρονη τους σχέση και το… παιδάκι τους, εκείνη δεν μπόρεσε να κρύψει την μεγάλη της έκπληξη. «Γνωριστήκαμε από μια φίλη που είχαμε τότε με την οποία δεν μιλάμε πλέον. Είμαστε ζευγάρι από το 2013, σχεδόν 10 χρόνια. Ήμασταν στο ίδιο γυμνάσιο και η αλήθεια είναι πως ήμασταν και οι δυο αρκετά ντροπαλοί αλλά μέσω του facebook μιλούσαμε με μηνύματα» είπε, αρχικά, το νεαρό ζευγάρι στο παιχνίδι του STAR.

«Εσείς από μικρά παιδιά, και τώρα είστε μικροί, είστε 10 χρόνια μαζί. Εγώ σας εύχομαι να γεράσετε μαζί. Βέβαια λένε πολλοί, δεν το υιοθετώ, ότι σε αυτόν τον χρόνο που είναι πάρα πολύς μπορεί να υπάρξει κάποια κούραση. Αυτό καμιά φορά σας περνάει από το μυαλό σας;» αναρωτήθηκε η Δέσποινα Μοιραράκη για να λάβει την εξής απόκριση που την σόκαρε. «Καθόλου! Και εμείς έχουμε ήδη ένα παιδάκι».

«Πόσων ετών;» ρώτησε έκπληκτη η παρουσιάστρια του Cash or Trash με το ζευγάρι να της απαντάει, «τριών! Έχει και ουρά! Είναι γατούλης».

«Α! Γιατί εγώ πίστεψα πως έχετε παιδί άνθρωπο! Πάρα πολύ ωραίο! Με βάλατε στη θέση μου κανονικά» συμπλήρωσε η Δέσποινα Μοιραράκη ξεσπώντας σε γέλια στο ζευγάρι του Cash or Trash.