Cash or Trash: Ένας… τζεντάι συνάντησε τη Δέσποινα Μοιραράκη – «Έρχομαι από έναν πολύ μακρινό γαλαξία»

Cash or Trash

"Το φωτόσπαθο το 'χω μέσα. Αν η προσφορά δεν είναι αυτή που θέλω, θα έχουμε επιθετικές διαπραγματεύσεις", τόνισε χαριτολογώντας ο παίκτης του Cash or Trash.

Έναν… διαφορετικό παίκτη υποδέχθηκε στο πλατό του Cash or Trash η Δέσποινα Μοιραράκη στο επεισόδιο της Δευτέρας 6/11. Ο Νίκος Παπακωνσταντίνου «εισέβαλε» στο στούντιο του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού φορώντας μία στολή τζεντάι και διεκδικώντας όπως όλοι την καλύτερη δυνατή προσφορά από τους αγοραστές.

«Ονομάζομαι Νίκος Παπακωνσταντίνου και έρχομαι από έναν πολύ μακρινό γαλαξία. Αυτή είναι μία στολή τζεντάι. Έχουμε μία ομάδα που λέγεται Star Wars Hellenic Academy, που είμαστε fans του Star Wars, και εκεί έχουμε μία ενδυματολόγο που μας τις φτάχνει», είπε αρχικά ο παίκτης μπαίνοντας στο Cash or Trash.

«Έχω φέρει μία κινηματογραφική αφίσα της επανέκδοσης της δεύτερης ταινίας «Πόλεμος των Άστρων» που βγήκε. Είναι πολύ σπάνιες αυτές οι αφίσες, δεν έχουν επιβιώσει πάρα πολλές. Ειδικά εκείνη την εποχή, το 1980, πετάγονταν οι περισσότερες», είπε στη συνέχεια ο Νίκος, φέρνοντας το αντικείμενό του προς εκτίμηση.

«Το φωτόσπαθο το ‘χω μέσα. Αν η προσφορά δεν είναι αυτή που θέλω, θα έχουμε επιθετικές διαπραγματεύσεις», τόνισε χαριτολογώντας ο παίκτης του Cash or Trash.

Η πρώτη εκτίμηση από τον Θάνο Λούδο ήταν στα 700 ευρώ, γεγονός που δυσαρέστησε τον παίκτη του Cash or Trash. Ωστόσο, αν και οι υποψήφιοι αγοραστές των υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και έδειξαν να εντυπωσιάζονται από το αντικείμενο, η ανώτερη προσφορά που του έκαναν ήταν στα 700 ευρώ, με τον παίκτη να αρνείται την πώληση.