Cash or Trash: Έκανε το απόλυτο deal – Πούλησε το αντικείμενο 120 φορές την αξία του

Cash or Trash

Το ενδιαφέρον των υποψήφιων αγοραστών ήταν εξ αρχής μεγάλο. Σε ποιον κατέληξαν τα ιδιαίτερα κεραμικά βάζα;

Σε μία εξαιρετική συμφωνία έφτασε η παίκτρια στο σημερινό (5/3) Cash or Trash με τους πέντε υποψήφιους αγοραστές του παιχνιδιού. Η Ελπίδα είναι ιδιοκτήτρια καταστήματος με είδη γραφής και καλλιγραφίας και έφερε προς πώληση ένα σετ από τρία κεραμικά βάζα από τα μέσα του 20ου αιώνα.

«Δεν είναι χειροποίητα αλλά έχουν ιστορία και κρύβουν μία γυναικεία δύναμη, γιατί η φαρμακευτική ουσία που αποθηκευόταν μέσα το εφηύρε μία γυναίκα, πρωτοπόρος στον τομέα της και επαναστάτρια», είπε αρχικά η παίκτρια του Cash or Trash παρουσιάζοντας το αντικείμενό της.

«Εγώ αυτά συνήθως τα κάνω κασπώ, κάνουν τον κύκλο τους μαζί μου και μετά δεν με νοιάζει αν θα τα αποχωριστώ εγώ. Συνοδεύονται από μία χειρόγραφη κάρτα για τον επόμενο ιδιοκτήτη», πρόσθεσε η Ελπίδα, η οποία ξόδεψε μόλις 1 ευρώ για να τα προμηθευτεί.

Το ενδιαφέρον των υποψήφιων αγοραστών ήταν εξ αρχής μεγάλο, με τις προσφορές να αγγίζουν γρήγορα τα 90 ευρώ. Οι τρεις από τους πέντε αγοραστές του Cash or Trash αποχώρησαν γρήγορα από τη δημοπρασία, με τον Γιώργο Δαλάβαρη και την Ελομίδα Βισβίκη να διεκδικούν τα κεραμικά βάζα.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη που το αντικείμενό μου πήγε στην Ελομίδα και μετά χαράς θα της κάνω μαθήματα καλλιγραφίας με την πρώτη ευκαιρία», είπε η Ελπίδα μετά το deal που κατάφερε να κλείσει με την Ελομίδα Βισβίκη στο Cash or Trash.