Cash or trash: Έκανε την μεγάλη ανατροπή και από εκτίμηση 150 ευρώ έφυγε με… 2000 ευρώ

Cash or trash

Μοσχοπούλησε το βάζο Γκαλέ η παίκτρια του Cash or trash!

Ένα ιδιαίτερο βάζο ήρθε να πουλήσει η Αναστασία στο νέο επεισόδιο του Cash or trash το απόγευμα της Πέμπτης στο STAR. Τόσο η οικοδέσποινα Δέσποινα Μοιραράκη όσο και ο στενός της συνεργάτης αμφισβήτησαν την γνησιότητα του συγκεκριμένου αντικειμένου αλλά η νεαρή παίκτρια βρέθηκε στη συνέχεια απέναντι στους εκτιμητές για να δεχθεί τις προτάσεις τους.

Παρά τις αρχικές αμφιβολίες δύο εκ των τεσσάρων αγοραστών, όλοι συμφώνησαν πως πρόκειται για αυθεντικό βάζο Γκαλέ. Έτσι, η Αναστασία δέχθηκε στο Cash or Trash δύο προτάσεις αξίας 150 ευρώ και 500 ευρώ για να έρθει ο Γιώργος Τσαγκαράκης με την τρίτη πρόταση αξίας 1.000. Στο «παιχνίδι» λοιπόν έμειναν να μονομαχούν για το αντικείμενο ο Γιώργος Τσαγκαράκης και η Ιόλη Χιωτίνη.

«Μπορείς να μου αδειάσεις τις τσέπες με αυτό το βάζο εμένα, γι’ αυτό και θα προσφέρω 2.000 ευρώ» είπε ο αγοραστής του Cash or Trash με την Ιόλη Χιωτίνη να αποχωρεί και να αφήνει αυτή σαν την μόνη πια πρόταση στο τραπέζι. «Αυτή είναι η προσφορά μου και από εκεί και πέρα ή θα πιάσω πολύ καλύτερα λεφτά σε μια δημοπρασία στη Γαλλία ή μπορεί και να αποτύχω».

Αφού δέχθηκε με χαρά και χαμόγελο την εν λόγω πρόταση και πούλhσε το βάζο της, όμως, η Αναστασία τόνισε χαρακτhριστικά «αν σας ενδιαφέρει η εκτίμηση, ήταν 180 ευρώ»!

«Ένα βάρος έφυγε μόλις ο κ. Τσαγκαράκης άρχισε να ενδιαφέρεται και να εκδηλώνει αυτό το ενδιαφέρον γιατί το ηθικό μου είχε πέσει πολύ μετά την εκτίμηση» εξομολογήθηκε η Αναστασία στην κάμερα του Cash or Tras το απόγευμα της Πέμπτης στο STAR.