Cash or Trash: Δέχθηκε προσφορά ρεκόρ στην ιστορία της εκπομπής και την απέρριψε θέλοντας περισσότερα

Cash or Trash

Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στο Cash or Trash...

Στο νέο επεισόδιο του Cash or Trash με οικοδέσποινα την Δέσποινα Μοιραράκη, που προβλήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο πρόγραμμα του STAR, επέλεξε να βρεθεί ο Αλέξανδρος έχοντας μαζί του μια μηχανή που έμελλε να αποσπάσει την μεγαλύτερη προσφορά στην ιστορία της εκπομπής.

«Είναι μια κλασική μοτοσικλέτα, BMW R25/3 του 1953 – 1954, την έχω κάνει γενική ανακατασκευή από την αρχή και είναι ενός φίλου μου. Την είχε ο παππούς του, ο οποίος ήρθε από την Γερμανία οδηγώντας. Υπάρχει μια τέτοια θεωρία χωρίς όμως να είμαστε σίγουροι. Μετά την ανέλαβε ο θείος του, ο οποίος την παράτησε μετά χρόνια και στη συνέχεια την πήρε ο φίλος μου που σήμερα κάνουμε κολλητή παρέα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος προκαλώντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο της παρουσιάστριας όσο και του εκτιμητή του Cash Or Trash.

«Πρόκειται για την μεγαλύτερη τιμή εκτίμησης που έχει δοθεί στην ιστορία του Cash or Trash. Πρόκειται για μια τιμή – ρεκόρ, Δέσποινα. Η μεγαλύτερη λοιπόν τιμή εκτίμησης που έχει ακουστεί στην ιστορία του Cash or Trash είναι 6.250 ευρώ. Σου εύχομαι καλή επιτυχία και εύχομαι να πουλήσεις πολύ περισσότερο το αντικείμενο σου» τόνισε τότε ο εκτιμητής για να βρεθεί στη συνέχεια ο Αλέξανδρος μπροστά στους αγοραστές του καθημερινού παιχνιδιού του STAR.

Εκεί, ύστερα από ένα ιδιαίτερο παιχνίδι προσφορών ανάμεσα στους αγοραστές, λοιπόν, ο παίκτης του Cash or Trash δέχθηκε σαν πρόταση αυτή των 6.500 ευρώ. Ενώ όμως θα μπορούσε να τινάξει κυριολεκτικά την μπάνκα στον αέρα, μιας και δέχθηκε μια τέτοιου ύψους προσφορά, ο Αλέξανδρος την απέρριψε και έφυγε μαζί με την μηχανή του από το παιχνίδι.

Ειδικότερα, ο νεαρός παίκτης του Cash or Trash ζήτησε από τους αγοραστές να δώσουν μια προσφορά ύψους 7.000 αλλά ουδείς δέχθηκε και τον χαιρέτησαν από το πλατό του Cash or Trash.