Cash or Trash – Αποσύρθηκαν όλοι και έγινε έξω φρενών: «Είναι για γέλια, δεν έχει ξαναγίνει αυτό»

Cash or Trash

"Πρώτη φορά είδα αυτό το πράγμα" δήλωσε ο παίκτης του Cash or Trash.

Με ένα παλαιό ρολόι θέλησε να βρεθεί ο παίκτης απέναντι στους αγοραστές του Cash or Trash, το απόγευμα της Τετάρτης, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του STAR. Καθώς δεν υπήρξε ωστόσο κανένα ενδιαφέρον προκειμένου να προχωρήσουν στις ανάλογες προτάσεις, ο Μιχάλης έγινε έξω φρενών μιλώντας σε δεύτερο χρόνο στην κάμερα του παιχνιδιού.

«Αυτό που πήρε η Ιόλη την άλλη φορά, γιατί το είδα επαναληπτικά, έχεις την εντύπωση πως ήταν καλύτερο από αυτό; Για τέτοια πράγματα όμως ενδιαφέρονται. Δεν ενδιαφέρονται για κάτι σοβαρό. Συγχωρέσετε με που το λέω αυτό το πράγμα, παιδιά. Είναι για γέλια! Εγώ, όχι δεν θα τα ακουμπούσα, δεν θα γύριζα να τα κοιτάξω»,

«Ντόμινο αποχωρήσεων! Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Θα το γράψει η ιστορία το σημερινό. Επηρεάζονται απόλυτα ο ένας με τον άλλον, επηρεάζονται. Πρώτη φορά είδα εγώ αυτό το πράγμα» τόνισε χαρακτηριστικά ο παίκτης, εμφανώς ενοχλημένος, στην κάμερα του Cash or Trash.

Τελειώνοντας το δικό του μέρος σε αυτό το νέο επεισόδιο της εκπομπής, δε, ο Μιχάλης υπογράμμισε πως «όσο κι αν σας φανεί τρελό, χάρηκα πάρα πολύ που θα το ξαναβάλω στον χώρο μου. Ειλικρινά μιλάω. Δεν είμαι στεναχωρημένος, δεν πειράζει γιατί όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Το ξέχασα ήδη το θέμα αυτό και εις άλλα με υγεία».