Breakfast@Star: Η ατάκα που «έλιωσε» την Ελένη Χατζίδου – «Την κατέστρεψες τώρα»

Ελένη Χατζίδου

Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρατηθεί και ξέσπασε σε γέλια.

Για την αναβολή της πρεμιέρας του «I’m a Celebrity, Get me out of here» στον ΣΚΑΪ συζήτησε η ομάδα του Breakfast@Star και μία ατάκα της Μαίρης Αργυριάδου ήταν αρκετή για να κάνει την Ελένη Χατζίδου να «λιώσει» από τα γέλια.

«Υπάρχει πρόβλημα με τα πρόσωπα που θα πάρουν μέρος. Δεν έχουν κλείσει απ’ ό,τι κατάλαβα όλους τους celebrities και όσοι δέχονται τηλεφωνήματα από την παραγωγή φοβούνται. Λένε: έτσι θα είναι;», ανέφερε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου.

«Το είπε όμως ο Γιώργος Λιανός ότι θα προσαρμοστούν στα ελληνικά δεδομένα. Την κατσαριδούλα με το τζατζικάκι…», σχολίασε από την πλευρά της η Ελένη Χατζίδου.

«Έκαναν άπειρες ερωτήσεις στην παραγωγή. Θέλουν να υπογράψουν συγκεκριμένα πράγματα, σου λέει: μη με βάλεις μετά να κάνω άλλα πράγματα», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

«Να ρωτήσω κάτι άλλο εγώ; Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει στο εξωτερικό, απλώς έχω δει τα πλάνα που έχουμε παίξει με τα ζουζούνια και τα λοιπά. Παντού πάνε celebrities; Σε όλες τις χώρες;», ρώτησε αμέσως μετά η Ελένη Χατζίδου, για να πάρει την επική απάντηση από τη Μαίρη Αργυριάδου: «Γι’ αυτό και λέγεται «I’m a Celebrity». Αλλιώς θα έλεγαν: έι, αδερφέ, get me out!».

Το σχόλιο της Μαίρης Αργυριάδου «κατέστρεψε» την Ελένη Χατζίδου, με την παρουσιάστρια να ξεσπά σε γέλια στον αέρα του Breakfast@Star.