Bravo Ρούλα: Τα σχόλια του Λιάγκα για την Κορομηλά και την επιστροφή της!

«Βλέπεις και κάποια κοριτσάκια νέα 20χρονα και...»

Από τη θεματολογία του Πρωινού δεν έλειψε η μεγάλη επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην παρουσίαση με το  show «Bravo Ρούλα» στο Epsilon. Η παρέα του ΑΝΤ1 σχολίασε αρχικά το γεγονός ότι ο Απόστολος Γκλέτσος δεν εμφανίστηκε στον αέρα του show αν και ο ίδιος είχε νωρίτερα ανεβάσει φωτογραφίες από τα παρασκήνια«Μίλησα με στενό συνεργάτη του και μου είπε ότι στην σκαλέτα ήταν να βγει στις 22:30 ο Γκλέτσος. Είχε πάει όμως η ώρα 23:30 περίπου, οπότε ήταν και από το πρωί κουρασμένος και έφυγε.» ανέφερε η Σάσα Σταμάτη.

Λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας έθετε διλήμματα στους συνεργάτες του:«Επειδή οι δυο παρουσιάστριες που μάθανε το πρωινό, αυτή την ψυχαγωγία στην τηλεόραση, είναι η Ρούλα και η Μενεγάκη, αν σας έλεγα να ψηφίσετε, τώρα που ξαναείδαμε και την Ρούλα ποια είναι η καλύτερη παρουσιάστρια» με τον ίδιο να δίνει τη δική του οπτική στα πράγματα…
«Κοιτάξτε ποια είναι η τύχη της Ρούλας Κορομηλά, η οποία έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη. Γιατί η Ρούλα γέμιζε πλατείες, στάδια, γιατί όμως; Γιατί δεν υπήρχε άλλη. Τότε ήταν μόνο η Ρούλα, δεν υπήρχε σύγκριση. Τώρα που υπάρχουν δεκαπέντε χιλιάδες παρουσιάστριες, είναι η σύγκριση. Γιατί βλέπεις και κάποια κοριτσάκια νέα 20χρονα και έχουν περισσότερο ταλέντο από την Κορομηλά ή από την οποιαδήποτε Κορομηλά, σε ταλέντο, σε μπρίο, στα ελληνικά που μιλάνε. Δεν σου λέω ότι θα κάνουν την πορεία της Ρούλας. Προφανώς, ούτε με κιάλια δεν θα κάνουν την πορεία της, δεν θα φτάσουν ποτέ σε star quality τη Ρούλα, όμως πλέον τώρα έχουν εξελιχθεί οι παρουσιαστές. Τι να κάνουμε… Η νέα γενιά είναι καλύτερη από την παλιά γενιά. Εγώ χαίρομαι που γύρισε η Ρούλα και μακάρι να κάνει πάντα 20% και να μείνει για πολλά χρόνια, αλλά τότε δεν υπήρχε σύγκριση. Συγγνώμη η Ζέτα Μακρυπούλα στο show είναι κακή παρουσιάστρια; Ποια είναι καλύτερη; Η Ζέτα Μακρυπούλια ή η Κορομηλά; Κάνει καλές συνεντεύξεις η Κορομηλά; Η πιο δύσκολη ερώτηση που έχει κάνει είναι «πόσο καλός τραγουδιστής είσαι;». Η Κορομηλα αυτή είναι, η αγαπησιάρα που θα κάνει πλάκα με τους συνεργάτες της για αυτό είναι τεράστια σταρ. Άλλο αν είσαι αγαπητός και σταρ. Το καλός δεν σημαίνει ότι είσαι ταυτόχρονα και αγαπητός. Αυτή είναι αγαπητή όσο καμία άλλη.»