Bradley White Dale: Εξομολογείται τη μάχη του με τα ναρκωτικά – «Ήταν ένας εφιάλτης…»

Bradley White Dale

«Όταν προσπάθησα να σταματήσω τα ναρκωτικά κατάλαβα ότι ήμουν εθισμένος. Μετά από μια δύσκολη περίοδο άρχισα να κάνω ναρκωτικά συνεχώς».

Καλεσμένος στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”, που παρουσιάζει η Χριστιάνα Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου, ήταν ο Bradley White Dale, τον οποίο γνωρίσαμε όλοι μέσα από το X Factor και τους Stereo Soul. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για τον εθισμό του στα ναρκωτικά, τις άσχημες στιγμές που βίωσε αλλά και πως κατάφερε να το ξεπεράσει.

«Η εμπειρία του X Factor ήταν πάρα πολύ ωραία. Είχα προβλήματα με τα ναρκωτικά, πέρασα μια δύσκολη περίοδο στη ζωή μου. Όταν προσπάθησα να σταματήσω κατάλαβα ότι ήμουν εθισμένος. Μετά από μια δύσκολη περίοδο άρχισα να κάνω ναρκωτικά συνεχώς.

Τα ναρκωτικά με έκαναν άλλον άνθρωπο, δεν μπορούσα να τα σταματήσω. Προσπάθησα να τα σταματήσω για την οικογένεια και τους φίλους μου, αλλά όχι για μένα. Όταν το πίστεψα, τα κατάφερα. Φοβήθηκα ότι δεν θα βρω ποτέ τον εαυτό μου, αλλά πλέον είμαι χαρούμενος, έχω ξαναβρεί τη ζωή μου.

Ήταν ένας εφιάλτης. Ο μοναδικός τρόπος να σταματήσεις είναι όταν το θέλεις εσύ. Αν δεν το θέλεις δεν μπορείς. Είχα ξεχάσει ποιος είμαι. Έχασα φίλους, ευκαιρίες για δουλειά. Ήταν ένας από τους λόγους που χωρίσαμε ως Stereo Soul αλλά δεν ήταν ο μοναδικός λόγος», είπε μεταξύ άλλων ο Bradley White Dale.

Πηγή: alphanewslive