Brad Pitt: Με την Angelina σκεφτόμαστε να παντρευτούμε

Διαβάστε τι είπε στην τελευταία του συνέντευξη

Οι δυο τους είχαν δηλώσει ότι δεν σκοπεύουν να παντρευτούν, μέχρι να νομιμοποιηθούν οι gay γάμοι. Ωστόσο φαίνεται πως τα πράγματα άλλαξαν.

Στην τελευταία του συνέντευξη στο «USA Weekend» ο Brad Pitt το είπε ξεκάθαρα: «Τα παιδιά μας ρωτούν συνέχεια για το γάμο. Για εκείνα φαίνεται πως είναι πολύ σημαντικό να είμαστε παντρεμένοι. Οπότε είναι κάτι που πρέπει να δούμε σοβαρά με την Angelina».

Όπως είπε πάντως, παρά το γεμάτο παιδιά σπίτι τους και το φορτωμένο πρόγραμμά τους, οι δυο τους βρίσκουν πάντα λίγο χρόνο μέσα στη μέρα για να τον περάσουν μαζί: «Λέμε στα παιδιά ότι τώρα ο μπαμπάς και η μαμά θα πάνε μέσα για να φιληθούν. Τα παιδιά συνήθως λένε μπλιαχ… Αλλά είναι κάτι που το απαιτούμε με την Angelina και το πετυχαίνουμε».

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι όλα ρόδινα στο σπίτι του διάσημου ζευγαριού. Ο Pitt στην ίδια συνέντευξη αποκαλύπτει ότι φοβάται αρκετά για τα παιδιά του και οι φόβοι του τον κρατούν ξύπνιο τα βράδια: «Ζούμε σαν κυνηγημένοι. Τα παιδιά μας είναι αναγκασμένα να μεγαλώνουν πίσω από το φράχτη. Έξω υπάρχουν πάντα άνθρωποι με κάμερες»…