Botrini's Project: οι παίκτες μαγειρεύουν για απόρους στο αποψινό επεισόδιο

Διαβάστε τι θα δείτε απόψε στο Botrini's Project.

Στο αποψινό επεισόδιο, ο Έκτορας αποφασίζει να επαναλάβει την διαδικασία του του ψωμιού για όσους δεν τα κατάφεραν την πρώτη φορά. Όμως, η  απρόσμενη επίσκεψη του στη σχολή  και το  προχωρημένο της ώρας δημιουργούν εκνευρισμό σε κάποιους που είχαν υπολογίσει να περάσουν διαφορετικά το βράδυ τους και όχι… ζυμώνοντας ψωμί.

Καθώς ο βαθμός δυσκολίας των μαθημάτων αυξάνεται, οι εκπαιδευόμενοι καλούνται για πρώτη φορά  να συνεργαστούν μεταξύ τους και να μαγειρέψουν  μια  μεγάλη ποσότητα φαγητού για την οποία και θα κριθούν. Πρόκειται για μια κίνηση αγάπης καθώς οι 12 νέοι θα προσφέρουν  το φαγητό που μαγείρεψαν σε συνανθρώπους τους που το έχουν ανάγκη, στη Στέγη Πρόνοιας Γερόντων, του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Επίσης οι σχέσεις μεταξύ των παικτών δοκιμάζονται…

Μια βόλτα των εκπαιδευόμενων σε ένα πάρκο,  γίνεται η αφορμή να ξεσπάσουν κόντρες και να ειπωθούν πράγματα που θα επηρεάσουν τις σχέσεις τους.
Με αφορμή τα γενέθλια της Κατερίνας η ομάδα θα προσπαθήσει να συμφιλιωθεί αλλά για μια ακόμη φορά η  κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου…
Στo εστιατόριο του Έκτορα συνεχίζονται οι εργασίες, μια αλλαγή στη αρχική μελέτη τη διαμόρφωσης του κήπου δημιουργεί καθυστερήσεις και ανεβάζει το κόστος αγχώνοντας ακόμη περισσότερο τον Έκτορα Μποτρίνι.

Απόψε στις  21:00 στον Alpha.