Boom: Πότε κάνει πρεμιέρα το νέο παιχνίδι του ΣΚΑΪ;

Boom

Μία μοναδική εμπειρία για παίκτες και τηλεθεατές...

Το Boom, ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια γνώσεων στην παγκόσμια τηλεόραση κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 18.45 και παρουσιάζει ο  Σάκης Τανιμανίδης.

Το Boom θα μοιράζει καθημερινά 50.000 ευρώ σε παρέες. Σε κάθε επεισόδιο θα συμμετέχουν δύο τετραμελείς παρέες.

Boom

Το παιχνίδι αποτελείται από  τρεις γύρους. Στον πρώτο γύρο η κάθε παρέα πρέπει να απενεργοποιήσει τέσσερις  βόμβες. Κάθε βόμβα έχει τέσσερα καλώδια. Κάθε απάντηση αντιστοιχεί σε ένα καλώδιο. Οι παίκτες καλούνται, να κόψουν τα καλώδια με τις λάθος απαντήσεις και να αφήσουν άθικτο το καλώδιο που συνδέεται με τη σωστή απάντηση. Αν τα καταφέρουν κερδίζουν. Αν όμως κόψουν το καλώδιο της σωστής απάντησης η βόμβα εκρήγνυται.

Boom

Στο δεύτερο γύρο η κάθε παρέα δοκιμάζεται στην ταχύτητά της. Έχει 1,5 λεπτό για να απαντήσει σωστά σε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις.

Η ομάδα που στο τέλος του δεύτερου γύρου έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό, κερδίζει και κατοχυρώνει το ποσό που έχει συγκεντρώσει και προκρίνεται στον τρίτο γύρο.

Boom

Στον τρίτο γύρο η νικήτρια ομάδα καλείται να απενεργοποιήσει τη χρυσή βόμβα, σε δύο λεπτά. Η χρυσή βόμβα έχει 10 καλώδια με 10 πιθανές απαντήσεις. Από τις 10 πιθανές απαντήσεις, οι τρεις είναι σωστές και οι επτά λάθος. Αν τα καταφέρει κερδίζει, και το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Η νικήτρια ομάδα, κάθε επεισοδίου, ανεξαρτήτως από το αποτέλεσμα του τρίτου γύρου, διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει στο επόμενο επεισόδιο και να διαγωνιστεί με μία νέα αντίπαλη ομάδα.

Boom

Boom, μία μοναδική εμπειρία για παίκτες και τηλεθεατές γεμάτη δράση, αγωνία, διασκέδαση και συγκίνηση.

BOOM ΔΕΥΤΕΡΑ –ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  ΣΤΙΣ 18.45