Bo για Κατερίνα Λιόλιου: «Όταν τελειώνει κάτι, είναι για τους δικούς μας συγκεκριμένους λόγους»

Bo

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» ο ΒΟ.

Ο Bo μίλησε στον Αρτ κι ανέφερε για την εμπειρία του στο Survivor: «Έχω βαρεθεί να με ρωτάνε σε συνεντεύξεις αν έτρωγα στο Survivor. Έχασα 34 κιλά σε ενάμιση μήνα. Και όταν ήμουν 120 κιλά ήμουν καλά με τον εαυτό μου»

Ο τραγουδιστής έμενε πολλά χρόνια στη Γερμανία εξού και μιλάει καλά γερμανικά. «Στο ριάλιτι λέγαμε στα γερμανικά τα μυστικά μας με τη Λάουρα για να μη μας καταλάβουν», είπε και αποκάλυψε ότι στο παιχνίδι με τις ερωτήσεις υπήρχε αλληλοβοήθεια μεταξύ τους χωρίς να τους καταλαβαίνουν οι άλλοι.

«Στο παιχνίδι πήγα γιατί είχα οικονομική ανάγκη και δεν παίρναμε τα λεφτά που παίρνουν τώρα. Φέτος το Survivor είναι πιο βαρετό από τα προηγούμενα. Δε θα γινόμουν ποτέ φίλος με τον Κατσαούνη. Ξέρω την Ασημίνα από πριν. Είναι πολύ καλό και ευαίσθητο παιδί. Δεν ξέρω πόσο καιρό έχει σχέση με τον Χρήστο Δάντη αλλά τον αγαπάει πάρα πολύ, είναι πολύ καλό ζευγάρι».

Ο γνωστός ράπερ τοποθετήθηκε και για  τη διαφωνία SNIK και LIGHT. «Δε συμφωνώ με τη διαφωνία SNIK και LIGHT. Ας πιούν έναν καφέ να το λύσουν».

Μιλώντας για την πρώην του Κατερίνα Λιόλιου ανέφερε:«Θέλει να κάνει πολλά πράγματα στον χώρο και θα την συμβούλευα να είναι προσεκτική. Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και να το εκμεταλλευτεί στο έπακρον γιατί είναι νέα κοπέλα με καλή φωνή. Δεν έχω κάτι κακό να σου πω. Το ότι τελειώνει κάτι, τελειώνει για τους δικούς μας συγκεκριμένους λόγους. Από εκεί και πέρα ο κάθε άνθρωπος τραβά τον δρόμο του».

Κλείνοντας, ο τραγουδιστής αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα. «Το πραγματικό μου όνομα είναι Χαράλαμπος Ξενίδης».