Blind Taste: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες!

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste». Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αναθέτει στους 4 παίκτες την εκτέλεση μιας συνταγής και ο… πόλεμος της κατσαρόλας ξεκινάει!

Η διαδικασία ήταν πολύ διασκεδαστική, με τον σεφ να βοηθάει, να δίνει οδηγίες αλλά και να ελέγχει την κάθε…παρακινδυνευμένη κίνηση των παικτών! Κάποιοι παίκτες τελειώνουν γρήγορα το πιάτο ενώ υπάρχουν και κάποιοι, που κυριεύονται από άγχος και χρειάζονται πάντα «λιιιίγο» παραπάνω χρόνο.

Τα απρόοπτα κατά τη διάρκεια της ετοιμασίας του κάθε πιάτου ήταν πολλά και άλλες φορές προκαλούσαν γέλιο, άλλες φορές την επέμβαση του σεφ για να «σωθεί» το πιάτο ή την επέμβαση των ανθρώπων της παραγωγής για να σωθεί κυριολεκτικά το πλατό!

Όλοι οι παίκτες καταθέτουν την εμπειρία τους στο παιχνίδι, στο δωμάτιο συνεντεύξεων, όπου εκεί βέβαια δεν λείπουν οι καυστικές κριτικές!

Με την ολοκλήρωση του πιάτου οι διαγωνιζόμενοι μεταφέρονται στο χώρο γευσιγνωσίας, όπου με δεμένα τα μάτια, καλούνται να δοκιμάσουν όλα τα πιάτα και να τα βαθμολογήσουν από το 1 έως το 5. Γιατί μπορεί όλοι να εκτελούν την ίδια συνταγή αλλά η γεύση και η επιτυχία διαφέρει από πιάτο σε πιάτο και εξαρτάται απόλυτα από τη σωστή εκτέλεση της συνταγής! Στη συνέχεια, ο σεφ δοκιμάζει και βαθμολογεί την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων.

Ο παίκτης, που θα έχει συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο τέλος κάθε εβδομάδας, θα είναι ο νικητής του χρηματικού επάθλου των 1.000 ευρώ και θα συνεχίσει να διαγωνίζεται με τρεις νέους συμπαίκτες για μία ακόμη εβδομάδα διεκδικώντας 1.000 ακόμη ευρώ!

Την εκτέλεση παραγωγής έχει αναλάβει η εταιρία «Art of Comedy» και την οργάνωση παραγωγής ο έμπειρος Νίκος Χριστοφόρου, παραγωγός του Master Chef.