Blind Taste: Η πρώτη ισοπαλία της σεζόν!

Blind Taste

Δείτε τους νέους παίκτες.

H 6η εβδομάδα του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» έληξε με την πρώτη ισοπαλία της σεζόν!

Η Ελισάβετ Γκινέα και η Βασιλική Κολλιού  ισοβάθμισαν και μοιράστηκαν, εκτός από το βάθρο του νικητή και το έπαθλο των 1000 ευρώ!

Η 36χρονη Ελισάβετ έχει καταγωγή από τη Ρουμανία αλλά έχει παντρευτεί και ζει έξω από τη Λειβαδιά με τον άντρα και τα  δύο της παιδιά. Εργάζεται στο σέρβις ενός καφέ, λατρεύει τη μαγειρική και αυτή την εβδομάδα θέλει να ξεχωρίσει από την Βασιλική και να είναι η μόνη νικήτρια.

Η 49χρονη Βασιλική  είναι ιδιωτική υπάλληλος, παλιά αθλήτρια βόλεϊ και με πνεύμα ανταγωνιστικό. Έχει πλέον ανοιχτούς λογαριασμούς με την Ελισάβετ, με την οποία κέρδισαν μαζί την προηγούμενη εβδομάδα   και έρχεται αποφασισμένη για τη νίκη.

Τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, θα γνωρίσουν τους νέους τους συμπαίκτες.

Φαίη Σαρδέλη

Η 44χρονη Φαίη ασχολείται με την αριθμολογία και την αστρολογία. Δεν μαγειρεύει πολύ συχνά αλλά έχει πολύ καλή σχέση με την κουζίνα. Τι θα πουν τα άστρα για την παρουσία της στο Blind Taste αυτή την εβδομάδα; Θα είναι με το μέρος της;

Αντώνης Αθανασίου

Ο 39χρονος Αντώνης είναι ο μοναδικός άντρας αυτής της εβδομάδας και πρέπει να τα βγάλει πέρα με τρεις πολύ δυναμικές γυναίκες. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος, παντρεμένος με δύο παιδιά, μαγειρεύει αρκετά συχνά και θέλει να κερδίσει.