Blind Taste: Ποιος ήταν ο νικητής της εβδομάδας;

Ποιοι είναι οι νέοι παίκτες;

Η 37χρονη Τζένη Κατσαρού είναι η νικήτρια της 15ης εβδομάδας του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» αλλά και των 1000 ευρώ!

Η Τζένη κατάφερε να κερδίσει τη Δάφνη με ένα βαθμό διαφορά και να σημειώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία, που έχει συγκεντρώσει ποτέ παίκτης από την αρχή του παιχνιδιού, κάνοντας νέο ρεκόρ!

Η νικήτρια πρόσφερε το χρηματικό έπαθλο στην ομάδα της Ναυαγοσωστικής Ακαδημίας στη Μυτιλήνη για τη συμβολή τους στο νησί.

Τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, η Τζένη, θα γνωρίσει τους τρεις νέους παίκτες. Αν και θέλει πολύ να κερδίσει ξανά, θα τα καταφέρει;

Οι νέοι παίκτες:

ο Κώστας Γκιώνης, 25 ετών, είναι ο μοναδικός άντρας της εβδομάδας και πρέπει να αντιμετωπίσει τρεις δυναμικές παρουσίες. Είναι χορευτής και δάσκαλος φλαμένκο και έχει έναν δικό του τρόπο, που μαγειρεύει. Θα τα βγάλει πέρα με τις γυναίκες του παιχνιδιού;

η Πένυ Παναγιωτοπούλου, 33 ετών, είναι παντρεμένη με δύο παιδιά και εργάζεται στο κατάστημα υποδημάτων του συζύγου της. Είναι πολύ έμπειρη μαγείρισσα με ειδικότητα στην παραδοσιακή κουζίνα και στα γλυκά. Θέλει το βραβείο για να κάνει ένα δώρο στα παιδιά της. Θα καταφέρει να κερδίσει;

η Δέσποινα Αγοριανίτη, 45 ετών, είναι μια δυναμική μητέρα δύο παιδιών, που ασχολείται με τα οικιακά. Της αρέσει η μαγειρική, μαγειρεύει καθημερινά για όλη την οικογένεια και έχει έρθει αποφασισμένη να κερδίσει.

Εμπιστεύεσαι τις μαγειρικές σου ικανότητες με κλειστά μάτια; Τότε είσαι έτοιμος για το νέο παιχνίδι του Star, BLIND TASTE, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:30 με παρουσιαστή τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο.