Blind Taste: Ο νικητής της εβδομάδας

Δείτε επίσης τους τρεις νέους παίκτες της επόμενης εβδομάδας.

Η Ματίνα Δημάκη είναι η νικήτρια της 8ης εβδομάδας του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» και των 1000 ευρώ, αφού κατάφερε να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του Θανάση, μετά από 4 εβδομάδες στο παιχνίδι.

Τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου θα γνωρίσει τους τρεις νέους παίκτες αλλά δηλώνει έτοιμη να κερδίσει και αυτή για 2η συνεχόμενη φορά. Θα την αφήσουν οι συμπαίκτες της;

Οι τρεις νέοι παίκτες:

– η Γεωργία Γιαννοπούλου, η οποία ζει στο Μαρκόπουλο μέσα σε μια ονειρεμένη φάρμα με τα άλογά της, τα κατσικάκια της, έχει το δικό της μποστάνι, τυροκομεί και μαγειρεύει καθημερινά για όλη την οικογένεια.

– ο Κωνσταντίνος Πασπάτης, ο πληθωρικός, μεγαλόσωμος επαγγελματίας σεφ, με ειδικότητα στο ψάρι, θέλει να ταράξει τις ισορροπίες της εβδομάδας με τη μεγάλη εμπειρία του στις κουζίνες.

– η Νεκταρία Κυριακοπούλου, είναι η πιο μικρή σε ηλικία συμμετέχουσα του «Blind Taste». Έρχεται από τα όμορφα Γιάννενα, είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και κρύβει πολλές γνώσεις μαγειρικής μιας και θέλει να γίνει σεφ και μπαίνει στο παιχνίδι αποφασισμένη να κερδίσει!