Blind Taste: Το μήνυμα του Δημήτρη Σκαρμούτσου στην τελευταία εκπομπή της σεζόν

Blind Taste

Ο νικητής της τελευταίας ξεχωριστής εβδομάδας του Blind Taste που είχε φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Βαλάντης Γραβάνης, ο πρώτος επαγγελματίας σεφ, που πέρασε από το «Blind Taste» είναι ο νικητής της ξεχωριστής, τελευταίας εβδομάδας της σεζόν, που είχε φιλανθρωπικό σκοπό. Νικητές όμως ήταν και οι συμπαίκτες του, που συμμετείχαν με όρεξη, κέφι, αγάπη σε αυτή την υπέροχη προσπάθεια.

Ο Βαλάντης, που άφησε εποχή με τις αναλυτικές και στοχευμένες γευσιγνωσίες, που έκανε και φυσικά με τις πολύ αυστηρές βαθμολογίες του, κατάφερε να βγει και πάλι νικητής και με μεγάλη χαρά να  προσφέρει το έπαθλο στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων των Ατόμων με Αναπηρία του νομού Φθιώτιδος.

valantisnikitis

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αλλά και οι συμπαίκτες του, τον χειροκρότησαν και του έδωσαν συγχαρητήρια. Ο Βαλάντης ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος αλλά και συγκινημένος, που μέσα από το «Blind Taste» του δόθηκε η ευκαιρία να κάνει κάτι σημαντικό για τους συνανθρώπους του, που έχουν ανάγκη τη στήριξη όλων.

Ο Βαλάντης Γραβάνης δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και που κέρδισα και που τα χρήματα θα πάνε στον «Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία του Ν. Φθιώτιδας».

Ο  Δημήτρης Σκαρμούτσος δήλωσε: «Γνώρισα ανθρώπους καταπληκτικούς, φτιάξαμε ωραίες συνταγές, είχαμε γέλια αλλά και εντάσεις, μα κυρίως είχαμε πάρα πολύ ωραίες και όμορφες στιγμές. Ελπίζω να ζήσουμε ξανά από την αρχή όλα αυτά και ακόμα περισσότερα τη νέα σεζόν από τον Σεπτέμβρη. Eυχαριστώ τους τηλεθεατές, τους παίκτες, τους τεχνικούς, το κανάλι και όλους τους ανθρώπους, που με στηρίξανε και στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Δίνουμε από τώρα ραντεβού για τον Σεπτέμβρη, καλό απόγευμα, καλό καλοκαίρι και να είστε πάντα καλά».