Billy Jane: «Στα 17 ξύπνησε μέσα μου το DNA του Έλληνα…»

Billy Jane

"Ο Αντώνης Ρέμος είναι κάτι περισσότερο από απλός μουσικός"

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, Billy Zane στην κάμερα του «Ευτυχείτε» από την Θεσσαλονίκη όπου και βρίσκεται αυτή την περίοδο. Αφορμή για αυτή την επίσκεψη στη χώρα μας είναι η έκθεση Σύγχρονης Τέχνης ART Θεσσαλονίκη.

«Νιώθω μεγάλη τιμή που είμαι το τιμώμενο πρόσωπο της έκθεσης φέτος. Αλλά αυτό συνδυάζεται και με την πρώτη μου επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Billy Zane. «Έρχομαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα και δεν την είχα καταφέρει ποτέ να έρθω».

«Πρωτοήρθα στην Ελλάδα νεαρός! Θυμάμαι όταν ήρθα για πρώτη φορά βρισκόμουν σε μια πλαγιά στην Πάρο, το 1983, στα δεκαεπτά μου. Με την μυρωδιά της ρίγανης να έρχεται πάνω μου. Αυτό μίλησε κατευθείαν μέσα μου. Ένοιωσα ότι γειώθηκα και ξύπνησε μέσα μου το DNA» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά την βραδινή του έξοδο σε νυχτερινό μαγαζί της συμπρωτεύουσας, ο Billy Zane σχολίασε με ενθουσιασμό: «Ήταν καταπληκτικά! Φυσικά πήγα στα μπουζούκια και ήταν τα καλύτερα που έχω πάει. Η παρουσία του Αντώνη Ρέμου ήταν επιβλητική, κάτι περισσότερο από απλός μουσικός, ήταν πραγματικός διασκεδαστής».

«Καταπληκτική φωνή και η σύνδεση του με το κοινό ήταν βαθιά με κανένα κομμάτι εγωισμού» κατέληξε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.