Big Brother – O Θέμης Κανέλλος μιλάει ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα

Θέμης Κανέλλος

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο Θέμης Κανέλλος!

Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε ο Θέμης Κανέλλος, στο πρώτο επεισόδιο του «Big Brother», όταν συνομίλησε με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θέμης Κανέλλος δε δίστασε να μιλήσει με ειλικρίνεια για την σεξουαλική ταυτότητα προσανατολισμού που αντιλήφθηκε από νωρίς πως έχει. «Κατάλαβα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό όταν ήμουν πέμπτη δημοτικού. Στα 13 μου το εμαθαν οι γονείς μου. Δεν μου άρεσε η Μαρία, μου άρεσε ο Γιαννάκης. Ήμουν στο σχολείο και άρχισε να μου αρέσει ένα συγκεκριμένο αγόρι στην τάξη και ήμουν σε φάση πως αυτό είναι περίεργό».

«Όταν το κατάλαβα στα 11, μετά από δυο εβδομάδες, πήρα απόφαση ότι μου αρέσουν τα αγόρια. Πήρα πολύ χαλαρά ότι δεν είμαι στρέιτ» πρόσθεσε ο Θέμης Κανέλλος στη συζήτηση που είχε με την Άννα Μαρία. «Έτυχε να το καταλάβω νωρίς. Θα μπορούσα να ζήσω τη φάση ότι δεν είμαι γκέι και να προσπαθώ να ζήσω με κοπέλες. Είναι περίεργο όταν σκέφτεσαι πως ήσουν στην πέμπτη δημοτικού, αλλά όντως το ένιωθα».

Ο Θέμης Κανέλλος κατάλαβε, από πολύ μικρός, ότι του άρεσε το μακιγιάζ κι έτσι το σπούδασε, το έκανε επάγγελμα και το συνδύασε με το κανάλι του στο YouTube. Αρκετές φορές έχει ακούσει επικριτικά σχόλια για την εμφάνισή του αλλά όπως ο ίδιος λέει δεν δίνει σημασία. Το μόνο πράγμα που θα τον ενοχλούσε, όπως πρόδωσε ο ίδιος κατά την είσοδο στο «Big Brother», είναι να τον κρίνουν για την εμφάνισή του και όχι για τον χαρακτήρα του.

Ο Θέμης Κανέλλος θέλησε να μιλήσει από καρδιάς στην αρχή του ριάλιτι…