Big Brother: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τετ α τετ με Άννα Μαρία και Σοφία Δανέζη για τον καυγά τους

Big Brother

Άννα Μαρία και Σοφία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Big Brother.

Έντονος καυγάς ξέσπασε χθες στο Big Brother με την Άννα Μαρία να κατηγορεί την Σοφία Δανέζη ότι είχε πει πως όποιος είναι μαζί της στο ριάλιτι είναι στόχος. Μετά από αυτήν την πρωτοφανή έκρηξη της Σοφίας κι αφού κατευνάστηκαν τα πνεύματα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνάντησε τις δύο παίκτριες και έθεσαν όλα τα θέματα επί τάπητος.

Η Σοφία Δανέζη ανέφερε ότι για την ποινή που επιβλήθηκε σε όλους τους παίκτες, αν ήταν η ίδια στην θέση του Δημήτρη Πυργίδη που πέταξε την Άννα Μαρία στην πισίνα με το μικρόφωνο, θα δεχόταν επίθεση.

Από την άλλη η Άννα Μαρία απάντησε ότι θέλει να φαίνεται το θύμα κι είναι δικτάκτορας στο σπίτι με το να λέει στους άλλους τι να κάνει, έχοντας τους για στρατιωτάκια. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είναι μια ευθυνόφοβη κοπέλα και μακάρι έξω να αλλάξει. Δεν έχω λεπτότητα με την Σοφία. Τη μια το παίζει καλή και μετά τα μάτια της βγάζουν φωτιές. Κρίμα την ομορφιά σου. Έχει την ομάδα της κι είναι εναντίον μας. Με είδανε μόνη και δυνατή εδώ μέσα και θέλουν να με φάνε επειδή ξεχωρίζω και τα λέω χύμα. Δεν είναι φίλη μου, ούτε έχουμε συμπάθεια. Γίνονται μια παρέα για να βλάψουν τους υπολοίπους.

Θέλω να φύγει η Σοφία αλλά δεν θα φύγει. Πρώτα θέλω να δω να φεύγει η Αφροδίτη γιατί θέλει να τα έχει καλά με την δικτάκτορα και να μην τη ψηφίζουν.»

Η Σοφία απάντησε: «Παίζει θέατρο, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Κάθε μέρα αυτό γίνεται. Από την πρώτη στιγμή το κατάλαβα ότι θα είναι έτσι τα πράγματα με την πολυλογία της. Από την αρχή και τι δεν έχουν ακούσει τα αυτιά μου και τι έχει πει το στόμα της. Είναι παμπόνηρη γυναίκα που ξέρει τα κουμπιά των άλλων για να τους κάνει να εξοργιστούν. Είναι κουτοπόνηρη. Κανένας δεν της πάει κόντρα. Είμαι πολύ λαϊκός άνθρωπος και βρίζω. Δεν μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία ξανά.»

Όπως αποδείχθηκε τελικά η Σοφία Δανέζη είχε όντως πει ότι όποιος είναι με την Άννα Μαρία είναι στόχος