Big Brother τελικός: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έριξε «βόμβα» στους επάνω – «Παλιά σας τέχνη κόσκινο»

Big Brother

"Είπα πως δεν ήθελα να κάνουνε καμία παρατήρηση γιατί ξέρω ότι θα πεταχτείτε να με κόψετε, παλιά σας τέχνη κόσκινο, παλιά μου τέχνη και μένα κόσκινο να μπορώ να πω αυτό έστω και με εμπόδια. Πάμε παρακάτω" τόνισε με έντονο ύφος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Μια απρόσμενη έκρηξη επιφύλασσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, στον μεγάλο τελικό του Big Brother, λίγο πριν την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας. Μια πληρωμένη απάντηση αν και οι ιθύνοντες του παιχνιδιού δεν θα ήθελαν, όπως ο ίδιος ο παρουσιαστής τόνισε, να δώσει.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ στο πλατό βρίσκονταν ο Δημήτρης Πυργίδης και ο Χρήστος Μακρίδης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο και εκφράστηκε από καρδιάς.

«Θέλω να πω κάτι αλλά δεν θέλω να το σχολιάσετε. Μια αδικία που εγώ νιώθω και είναι απέναντι σε ένα παιδί, το παιδί από την Κρήτη ο οποίος βλακεία έκανε μεγάλη, δεν το κρίνω εκεί, αλλά τον αδικήσαμε. Δηλαδή τον διώξαμε από το παιχνίδι, μπορεί καλώς να έγινε αυτό, αλλά δεν τον αφήσαμε ούτε καν να πει μια κουβέντα» σημείωσε σε έντονο ύφος ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποφεύγοντας αμέσως την διάθεση του Χάρη Βαρθακούρη να τον σταματήσει. «Εγώ οφείλω, μιας και τελειώνει, να το μνημονεύσω αυτό το πράγμα και με κόβεις. Αυτή τη φορά το κάνεις συνειδητά, όχι εσύ, οι επάνω! Και γω συνειδητά είπα αυτό που είπα γιατί το οφείλω στη συνείδηση μου».

«Ήμουν ο πρώτος που είπα ότι καλά κάναμε και το κάναμε, οφείλω όμως επειδή κλείνει ο κύκλος να το ξαναυπογραμμίσω μια τελευταία φορά. Νιώθω εγώ προσωπικά ότι τον έχω αδικήσει, που δεν του έχω βάλει εκατό σκληρά ερωτήματα» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής. «Είπα πως δεν ήθελα να κάνουνε καμία παρατήρηση γιατί ξέρω ότι θα πεταχτείτε να με κόψετε, παλιά σας τέχνη κόσκινο, παλιά μου τέχνη και μένα κόσκινο να μπορώ να πω αυτό έστω και με εμπόδια. Πάμε παρακάτω».

Αφοπλιστικά ειλικρινής και σαφής ο Ανδρέας Μικρούτσικος στα λόγια του!