Big Brother: «Λύγισε» ο Ισίδωρος για την απώλεια που είχε

Big Brother

Όσα εξομολογήθηκε ο Ισίδωρος Δούνης στο Big Brother για τον παππού του.

Ο Ισίδωρος Δούνης ειδοποιήθηκε στις αρχές της εβδομάδας ότι πέθανε ο παππούς του και στο αποψινό live του Big Brother μίλησε για αυτό.

«Βιώνω κάτι πρωτόγνωρο, ήταν δύσκολη αυτή η εβδομάδα. Αποφάσισα να μην ενημερώσω τους συγκατοίκους μου για να μην τους βάλω σε αρνητική σκέψη. Οι φίλοι μου μέσα ξέρω ποιοι είναι και μου δίνουν συμπαράσταση. Από την άλλη έχω μάθει να το αντιμετωπίζω μόνος μου και να το διαχειρίζομαι εγώ. Ο παππούς μου είχε πρόβλημα υγείας με την καρδιά του και μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία. Εγώ άφηνα τα πάντα για να βρεθώ κοντά του.

Μού είχε πει πως νομίζει ότι δεν είμαι πολύ δυνατός γιατί κάθε φορά παρατούσα τη ζωή μου για να είμαι κοντά του. Τού είπα πως είναι μια απόδειξη της αγάπης μου προς αυτόν. Μου είπε πως όταν έρθει η ώρα που δεν θα σηκωθεί, θα φανεί η δύναμη μου να συνεχίσω. Αυτήν την συζήτηση μου την θύμισε ξανά ο παππούς μου, λίγο πριν μπω… Αλλά η απουσία του για εμένα, είναι μια μεγάλη αδυναμία… Καλό παράδεισο παππού κι ελπίζω να είμαι πιο δυνατός όταν βρεθούμε ξανά.»