Big Brother: Λύγισε ο Δημήτρης Πυργίδης για την Άννα Μαρία – «Δεν μπορώ να χαρώ»

Big Brother

Δάκρυσε ο Δημήτρης Πυργίδης με την κατάσταση στο σπίτι του Big Brother κι όσα γίνονται με την Άννα Μαρία - Ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Αντιδήμαρχο.

Ιδιαίτερα φορτισμένος ήταν απόψε ο Δημήτρης Πυργίδης με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στο σπίτι του Big Brother και το γεγονός ότι η Άννα Μαρία έχει απομονωθεί και δεν τρώει. Ο ίδιος ανέφερε στον Χρήστο Βαρουξή ότι πρέπει να αλλάξει αυτό το κλίμα και ότι πρέπει να συμβιώσουν όλοι ήρεμα γιατί με αυτόν τον τρόπο δε νιώθει καλά.

Όταν ο Αντιδήμαρχος μπήκε να ρωτήσει τι συνέβη, ο Δημήτρης Πυργίδης μπήκε στο μπάνιο ξεσπώντας σε κλάματα. Στην συζήτηση που εκτυλίχθηκε αργότερα οι δυο τους λογομάχησαν με τον Αντιδήμαρχο να του λέει ότι η Άννα Μαρία έχει κάνει πολλά, την έχει ψηφίσει και δεν θέλει να την προσεγγίσει ξανά.

Ο Δημήτρης Πυργίδης κατέληξε ότι η φωνή της ψυχής του του λέει ότι κάτι πρέπει να γίνει και να αλλάξει η κατάσταση με την Άννα Μαρία. Για να δούμε αν τελικά θα βελτιωθούν οι σχέσεις με την ίδια ή αν η ατμόσφαιρα συνεχίσει να είναι εκρηκτική.