Big Brοther: Λύγισε η Ναταλί Κάκκαβα με την εξομολόγηση της Ευδοκίας

Big Brother

Big Brother: Συγκινήθηκε η Ναταλί Κάκκαβα με όσα άκουσε: "Θα πρέπει άνθρωποι, όπως κι εσύ να λένε καθημερινά όχι, βάζω τα όριά μου και δεν αφήνω κανένα να με κακοποιεί".

Μία κατάθεση ψυχής έκανε η Ευδοκία Τσαγκλή στο Big Brother, η οποία συγκλόνισε με την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε δεχθεί από σύντροφό της, μετά από έναν καυγά.

Η Ναταλί Κάκκαβα, η οποία ήταν βαθύτατα συγκινημένη από την δύναμη ψυχής της παίκτριας, ανέφερε: «Σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας. Το θέμα που έθιξες είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Δίνεις ένα πολύ όμορφο μήνυμα, ότι αν αγαπάμε τον εαυτό μας δεν πρέπει να επιτρέπουμε σε κανένα να σηκώνει το χέρι του επάνω μας. Είπες ότι αυτός ο άνθρωπος έσπασε την πόρτα αλλά κι εσένα.

Η Ελλάδα τους τελευταίους μήνες μετρά έντεκα γυναικοκτονίες κι η βία μέσα στα σπίτια δυστυχώς καλπάζει. Θα πρέπει άνθρωποι, όπως κι εσύ να λένε καθημερινά όχι, βάζω τα όριά μου και δεν αφήνω κανένα να με κακοποιεί. Στο λέω γιατί έχω δύο γιους και τους λέω καθημερινά ότι τις γυναίκες πρέπει να τις σέβεστε όσο κανέναν άλλον στον κόσμο. Εγώ σου υποκλίνομαι που το μοιράστηκες μαζί μας.»

Έπειτα τον λόγο πήρε ο Γρηγόρης Γκουντάρας που συμπλήρωσε: «Μην παραμυθιάζεται καμια κοπέλα αν κάποιος ψευτόμαγκας, κτήνος σηκώσει το χέρι επάνω της. Θα το ξανακάνει και πρέπει να φύγει απευθείας. Αυτό το τομάρι, αν σέβεται λίγο, πρέπει να ανοίξει την πόρτα και να φύγει για να σωθεί η κοπέλα.»