Big Brother: Ήρθε, είδε κι αποχώρησε από το παιχνίδι

Big Brother

Big Brother: Ποιος παίκτης αποτελεί παρελθόν;

Ολοκληρώθηκε το live του Big Brother με παρουσιαστές τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα κι ένας ακόμα παίκτης αποχώρησε από το σπίτι.

Ανατροπές υπήρξαν αυτήν την εβδομάδα με τους υποψήφιους προς αποχώρηση, αφού η Σαμάνθα Μίσοβιτς κέρδισε το βέτο και «σώθηκε» από την υποψηφιότητα. Έτσι, τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, που ήταν ο Παναγιώτης Πέτσας, ακολούθησαν στην ψηφοφορία του σπιτιού η Ανχελίτα, ο Ισίδωρος Δούνης, ο Μιχάλης Ευρυπιώτης κι η Μαίρη Βαρσάμη.

Πέρα από την Αφροδίτη Γραμμέλη, στο πλατό βρέθηκε κι ο Στηβ Μιλάτος για να σχολιάσει κι ο ίδιος όλες τις εξελίξεις του παιχνιδιού. Η ψηφοφορία ήταν σε εξέλιξη από χθες και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων κορύφωσε την αγωνία. Όπως ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο παίκτης που αποχώρησε είναι ο Μιχάλης Ευρυπιώτης, ο οποίος στην σύντομη παρουσία του, δεν έπεισε το τηλεοπτικό κοινό.

«Στενοχωριέμαι που φεύγω κι αν είναι δίκιο ή άδικο θα το δείξει η πορεία. Τι να πω; Δεν το περίμενα να φύγω αλλά έγινε» ανέφερε στο τέλος ο Μιχάλης.