Big Brother – Η Σοφία Δανέζη δεν περίμενε τέτοια συμπεριφορά και «δίνει» την Ραμόνα Μοροσάνου

Big Brother

"Έχει φάει, τώρα, την καψούρα της" τόνισε η Σοφία Δανέζη για την Ραμόνα Μοροσάνου στο σπίτι του Big Brother!

Σε τεταμένο σημείο στο Big Brother φαίνεται πως έχουν φτάσει πια οι σχέσεις ανάμεσα στη Σοφία Δανέζη, την Χριστίνα Ορφανίδου και τη Ραμόνα Μοροσάνου.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, μάλιστα, η Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια δε δίστασε να ξεκαθαρίσει στον συμπαίκτη της, Δημήτρη Κεχαγιά πως έχει απογοητευτεί από την συμπεριφορά που δέχεται από την Ραμόνα Μοροσάνου. Επίσης, θέλησε να τονίσει την αδυναμία που δείχνει η Ραμόνα στον Γρηγόρη Τσεκούρα!

«Έπρεπε να την αφήσω δηλαδή να μου λέει οτιδήποτε. Να μου μιλήσει έτσι. Δεν έχω να αναλωθώ σε κάτι αλλά δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μιλάει με αυτό τον τρόπο σαν να είμαι εγώ τσουτσέκι! Για αυτό και συνέχισε. Το να γυρίσω απλά και να πω, δεν μιλάω μαζί σου, δεν σταματάει κάτι. Έχει φάει τώρα την καψούρα της, στα @ρχ@δια μας! Και η μία και η άλλη και όλες μαζί μπορούν να τρώνε καψούρες. Τι θα κάνουμε δηλαδή; Επειδή είναι γυναικούλες; Και το είπε ξεκάθαρα μόνη της. Ότι εγώ έχω φύγει από το παρεάκι. Ποιο παρεάκι; Πότε την είχα δικιά μου παρέα;» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σοφία Δανέζη.

«Ζηλεύει, ρε, το κορίτσι! Δεν το είχες καταλάβει δηλαδή Δημήτρη πως ζηλεύει που μιλάμε εμείς οι τρεις; Και γω το έχω καταλάβει. Οκ. Θέλει το κορίτσι, όπως και την προηγούμενη φορά, να είναι το επίκεντρο σε μια παρέα αντρών. Δεν μπορεί να είναι. Άμα έχει κάποιο πρόβλημα, να κοιταχτεί στον καθρέφτη το κορίτσι και να πει για ποιο λόγο δεν μπορεί να είναι. Γιατί η στάση της είναι αμυντική και ζηλόφθονη προς τις γυναίκες» πρόσθεσε η εκρηκτική διαγωνιζόμενη του Big Brother. «Το πρόβλημα της είναι ότι έχει κόμπλεξ».

Και τα μαχαίρια έχουν βγει και… καλά κρατούν στο Big Brother!