Big Brother: Η Ανχελίτα «αδειάζει» την Ευδοκία – «Παίζεις μαζί του»

Big Brother

Η Ανχελίτα κατά της Ευδοκίας.

Για την πολύ τρυφερή σχέση που έχουν μεταξύ τους η Ευδοκία Τσαγκλή κι ο Νίκος Τακλής στο Big Brother μίλησε η Ανχελίτα κι εκτόξευσε βέλη στην πρώτη για την στάση που κρατά.

«Έχει καταλάβει ότι ο Νίκος την γουστάρει, οπότε λέει ας παίξουμε κι αυτό το χαρτί. Κρίμα για τον Νίκο. Είναι άσχημο γιατί όταν καταλαβαίνεις πως ένας άνθρωπος έχει αισθήματα για εσένα, καλό είναι να μην παίζεις με αυτά…

Ίπταται στην ατμόσφαιρα ότι ο Νίκος κι η Ευδοκία είναι ζευγάρι, πράγμα το οποίο έδειξε να ενοχλεί την Ευδοκία κατά την διάρκεια του live. Όταν ο Νίκος ήταν στο δωμάτιο επικοινωνίας, κάτι είπε η Μαίρη για ζευγάρια και της επιτέθηκε η Ευδοκία. Του στυλ για ποια ζευγάρια μιλά. Είναι μια πολύ διαφορετική Ευδοκία, όταν δεν είναι μπροστά ο Νίκος. Μήπως δεν λέει τίποτα όταν είναι μπροστά ο Νίκος για να μην αλλάξει στάση απέναντί της; Για να μπορέσει να περάσει στον κόσμο το love story, που αφήνει να εννοηθεί; Ένας άνθρωπος σου καταθέτει την ψυχούλα του και σου λέει ότι νιώθω έτσι κι εσύ παίζεις με την ψυχούλα του; Είναι πολύ άσχημο να παίζεις με τα συναισθήματα ενός ανθρώπου, που ξέρεις πως αισθάνεται για εσένα.» ανέφερε η Ανχελίτα.