Big Brother: «Γνωρίζονταν πριν μπούνε στο παιχνίδι και θέλω να σπάσω φιλίες»

Big Brother

Big Brother: Δεν είδαν με καλό μάτι το γεγονός ότι έχουν μπει στο σπίτι και διάσημοι αίκτες.

Οι κλίκες άρχισαν να δημιουργούνται στο Big Brother κι η Γιώτα Μυλωνά, ο Κώστας Στυλιανάκης κι η Ελένη Σπανού στράφηκαν με τον τρόπο τους εναντίον των παικτών, οι οποίοι είναι αναγνωρίσιμοι και γνωρίζονταν και πριν μπούνε στο παιχνίδι.

Την αρχή έκανε η Γιώτα, η οποία είπε: «Κάποιοι είναι φίλοι, γνωρίζονται και θα στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Εγώ θέλω να σπάσω τις φιλίες και μου έρχονται ήδη τρεις τέσσερις που γνωρίζονταν. Από την αρχή το έλεγα ότι το να μπούνε μέσα αναγνωρίσιμοι, θα είναι κάπως» Η Ελένη Σπανού συνέχισε: «Όταν πάω στην συγκεκριμένη παρέα με αγνοούν και δεν με ακούνε. Δεν με ενδιαφέρει, ας κάνουν την παρεούλα τους… Δεν σημαίνει ότι δεν μιλώ με άλλους αλλά αν πάω στην παρέα του Στηβ, θα αγνοηθώ παντελώς… Δεν με φοβίζει που είναι διάσημοι και για εμένα δεν έχουν ατού. Η πραγματικότητα είναι μέσα στο σπίτι κι όχι στο κινητό. Δεν έχουν σημασία εδώ μέσα οι followers, οι συνεργασίες και τα giveaway. Σημασία έχει η ψυχή κι οι χαρακτήρες.»

Τα πρώτα πηγαδάκια δημιουργήθηκαν ήδη στο Big Brother και δεν άργησαν να φανούν οι αντιδράσεις για τους παίκτες που είναι αναγνωρίσιμοι.