Big Brother: Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Ανδρέας Μικρούτσικος

"Οπότε για την αισθητική και το μυαλό και την υγεία των τηλεθεατών, παρόλο που δεν έχω ανάμειξη, ζητώ για αυτά τα παιδιά και για αυτά που είπαν, πραγματική και βαθύτατη συγγνώμη από τους τηλεθεατές" ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Τα έντονα περιστατικά που προέκυψαν τις τελευταίες μέρες στο σπίτι του Big Brother, έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Με αφορμή αυτά ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει όλες τις εξελίξεις ανάμεσα στους ένοικους και ιδιαιτέρως την λεκτική βία που άσκησε ο Δημήτρης Κεχαγιάς μέσα στο σπίτι.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε: «Στην έναρξη που κάνω, δεν θα πω το γεγονός της εβδομάδας. Έχω την αίσθηση ότι αυτήν την εβδομάδα ξεκίνησε το Big Brother κανονικά και με το νόμο. Όλο τον υπόλοιπο καιρό ήταν η προετοιμασία. Το λέω με την έννοια ότι είχαμε πολλούς πρωταγωνιστές με τα παιδιά, βλέποντας ότι φτάνουμε στην τελική ευθεία κι έχοντας βιώσει όλα αυτά που έχουν βιώσει, ξεδίπλωσαν πτυχές από τον χαρακτήρα τους κι είπαν την γνώμη τους. Το μεγάλο μου παράπονο το ικανοποίησαν. Βέβαια οι μόνιμοι πρωταγωνιστές είναι η Άννα Μαρία κι έχουμε μετά το ζευγάρι με την στρατηγό Σοφία (την αποκαλούν κρύο αίμα) και το Rocky Balboa από τα Lidl (τον αποκαλούν παντελονάτο).

Είναι σοβαρό. Έχω την αίσθηση ότι ακούσαμε ανεπίτρεπτα πράγματα στην τελευταία εκπομπή και πέρα από την ποινή που έδωσε ο Big Brother και δικαίως, όφειλαν και μία πραγματική συγγνώμη και δεν την άκουσα, μόνο κάτι περί λάθους. Οπότε για την αισθητική και το μυαλό και την υγεία των τηλεθεατών, παρόλο που δεν έχω ανάμειξη, ζητώ για αυτά τα παιδιά και για αυτά που είπαν, πραγματική και βαθύτατη συγγνώμη από τους τηλεθεατές. Πραγματικά σας ζητώ συγγνώμη και θα το αναλύσω παρά πέρα εάν μου ζητηθεί.»