Big Brother: Απίθανη αποκάλυψη για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη από την Σοφία Δανέζη

Σοφία Δανέζη

Τι είχε συμβεί πριν μπουν στο Big Brother;

Η Σοφία Δανέζη ήταν από τους παίκτες του Big Brother που ξεχώρισαν με την παρουσία τους στο παιχνίδι. Έφτασε μέχρι τον τελικό όπου κονταροχτυπήθηκε με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη και έχασε.

Μιλώντας στην εκπομπή Καλοκαίρι #not, η Σοφία Δανέζη αναφέρεται στη σχέση της με τον Δημήτρη Κεχαγιά και κάνει μια ιδιαίτερη αποκάλυψη για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

«Με τον Δημήτρη Κεχαγιά ήρθαμε πιο κοντά μέσα στο παιχνίδι. Δεν μιλάμε πλέον. Ξέρεις τι γίνεται; Νομίζω ότι κάποιοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σου κι εσύ στη δική τους για ένα χρονικό διάστημα. Με τον Δημήτρη είχα βρει το άλλο μου μισό μέσα στο σπίτι. Βγαίνοντας από το σπίτι, ο καθένας έχει τις παρέες του, την οικογένειά του… Στην αρχή κάναμε παρέα, μετά δεν ταίριαξαν τα πράγματα», εξομολογείται η Σοφία Δανέζη και συνεχίζει:

«Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μπήκε μελετημένη, Ήμουν η πρώτη παίκτρια που έγινε γνωστό ότι θα έμπαινα στο Big Brother. Γνωρίζοντας ότι θα μπεις εσύ, δεν θα ψάξεις να βρεις ποια είναι η Σοφία Δανέζη; Όταν μπήκα στο ξενοδοχείο είδα την κοπέλα, δεν ήξερα ποια είναι. Ρώτησα ποια είναι, μπήκα να την ψάξω στο δικό μου Instagram και με είχε μπλοκάρει. Ήμουν από πριν μπλοκ. Τώρα με έχει ξεμπλοκάρει».