Big Brother: Σοκαρίστηκαν με αυτήν την αποχώρηση

Big Brother

Ποιος παίκτης είδε την πόρτα της εξόδου από το Big Brother;

Μία εβδομάδα με αρκετές εντάσεις ακολούθησε μετά την τελευταία αποχώρηση του Κωστή Στυλιανάκη από το Big Brother. Ορισμένοι σοκαρίστηκαν ενώ άλλοι ανακουφίστηκαν με αυτήν την εξέλιξη.

Στο αποψινό live, οι παρουσιαστές Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα, υποδέχθηκαν στο πλατό δύο δυνατούς Survivors, τον Χάρη Γιακουμάτο και την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα καθώς και τον δημοσιογράφο του Love it, Κωνσαντίνο Αρτσίτα. Μαζί και με την Αφροδίτη Γραμμέλη, σχολίασαν όλες τις εξελίξεις στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Για αυτήν την εβδομάδα υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν αρχικά ο Παναγιώτης Πέτσας, η Μαίρη Βαρσάμη, η Μαρία Αλεξόγλου, ο Νάσος Ντάλλης κι η Άννα Ελευθερίου. Ωστόσο, η Ανχελίτα ήταν αυτή που κέρδισε στην δοκιμασία του βέτο κι έσωσε τον Παναγιώτη από την διαδικασία, με αποτέλεσμα να πάρει την θέση του στους υποψήφιους προς αποχώρηση, η Ευδοκία Τσαγκλή.

Οι πέντε υποψήφιοι διεκδίκησαν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού αλλά, όπως ανακοίνωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Νάσος.