Big Brother: Έκανε την απόλυτη ανατροπή – Αυτοί είναι τελικά οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Big Brother

Big Brother: Ποιοι είναι αυτοί που δεν έπεισαν τους συμπαίκτες τους;

Η πρώτη ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε στο Big Brother κι οι παίκτες εξήγησαν στο δωμάτιο επικοινωνίας ποια είναι τα κριτήριά τους για την απόφασή τους.

Αυτά είχαν να κάνουν με σχέσεις που δεν έχουν δημιουργηθεί ακόμα μέσα στο σπίτι αλλά και με χαρακτήρες που πυροδοτούν εντάσεις. Έτσι οι τρεις παίκτες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους ήταν αρχικά υποψήφιοι προς αποχώρηση, ήταν η Σαμάνθα Μίσοβιτς, η Ελένη Σπανού κι ο Μελέτης Γαβαλάς. Αν κι οι δύο πρώτες το περίμεναν καθώς είχαν αρκετά ξεσπάσματα την πρώτη εβδομάδα, ο Μελέτης ήταν απροετοίμαστος για αυτήν την εξέλιξη, πιστεύοντας ότι έχει δώσει μία καλή εικόνα στο σπίτι.

Ωστόσο στην συνέχεια έλαβε χώρα το πρώτο αγώνισμα του βέτο με τη νίκη να παίρνουν η Ανχελίτα κι η Ευδοκία Τσαγκλή, οι οποίες αποφάσισαν να μην «σώσουν» κανένα υποψήφιο, οπότε παρέμειναν ως έχουν. Βέβαια η ανατροπή ήρθε στο τέλος με τον Ισίδωρο Δούνη να παίρνει από το Μυστικό Δωμάτιο την πιο σημαντική απόφαση, αφού αντικατέστησε την Σαμάνθα με τον Παναγιώτη Πέτσα.

Ποιος θα αποχωρήσει από το αυριανό live;