Bake Off Greece: Αποχώρησε γιατί σέρβιρε στους κριτές άψητη τούρτα γενεθλίων!

Bake Off Greece

Δεν έκρυψε τη συγκίνηση του για την αποχώρηση...

Ο Jason Οικονομίδης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε το βράδυ της Κυριακής από το Bake Off. Το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε στο Happy Day και μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για όσα πήγαν στραβά στη δοκιμασία. Ο ίδιος λέει πως αν ήταν στο χέρι του δεν θα σέρβιρε καν το γλυκό στους κριτές, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνηση του για την τόσο σύντομη συμμετοχή του.

Αναλυτικότερα, στη δημιουργική δοκιμασία, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ζήτησε από τους διαγωνιζόμενους να επιστρατεύσουν όλη τους τη φαντασία και να ετοιμάσουν εντυπωσιακές δημιουργίες για παιδικό πάρτι. Ο Jason Οικονομίδης και η Μέλη Καραμελίδου δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τα γλυκά τους, απογοητεύοντας τον Άκη Πετρετζίκη, τον Νικόλα Στράγγα και τον Δημήτρη Χρονόπουλο. Η Μέλη, που στο προηγούμενο επεισόδιο είχε εντυπωσιάσει τους κριτές αποσπώντας «τρία αστέρια μελισελέν», βρέθηκε, όπως σχολίασε η ίδια, «από τα μελισελέν στα χρυσά βατόμουρα».

Όσοι απέτυχαν στις τούρτες γενεθλίων είχαν ακόμα μία ευκαιρία, στην τεχνική δοκιμασία. Εκεί, όμως, οι απαιτήσεις ήταν ακόμα πιο υψηλές. Μία πυραμίδα από παιδικά μπισκότα «δοκίμασε τις ισορροπίες» στην τέντα του «Bake Off Greece». Μέσα σε ένα σκηνικό καταστροφής και σπασμένων μπισκότων, ο Μιχάλης ήταν ο μόνος που κατάφερε να στήσει την πυραμίδα του νωρίς και βοήθησε τους συμπαίκτες του. Ωστόσο, στην εκπνοή τού χρόνου, κατέρρευσε και η δική του πυραμίδα.

Στην κατάταξη της τεχνικής δοκιμασίας, τη χειρότερη επίδοση είχε η Βένια Φλέσσα. Ο «Καλός Σαμαρείτης», Μιχάλης, βρέθηκε στη 10η θέση, η Μέλη στην 6η, ενώ στην κορυφή σκαρφάλωσαν η Αλεξάνδρα Λέγγα, που τερμάτισε 2η, και η Δώρα Γεωργίου που κατέκτησε την πρωτιά. Την ποδιά του «Star Baker» κέρδισε η Δώρα Κάππη, ενώ το παιχνίδι τελείωσε νωρίς για τον Jason Οικονομίδη.

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, στις 21:00, η ελληνική παράδοση θα εμπνεύσει τους διαγωνιζόμενους, η παραδοσιακή γαλλική ζαχαροπλαστική, όμως, θα κάνει τη ζωή τους… ποδήλατο. Ποιος θα αποκτήσει τα πιο γλυκά 50.000 ευρώ τής ζωής του;