Bafman: Όσα είπε ο γνωστός ράπερ στο “Μαζί σου”! «Έχασα και τη δουλειά μου με όλη αυτή την ιστορία»

Bafman

«Σοκαρίστηκα όταν μπήκαν δύο άντρες στο σπίτι μου. Δεν κατάλαβα ότι ήταν αστυνομικοί».

Ο ράπερ Bafman, μετά τη σύλληψή του για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και θα πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του κάθε 15 ημέρες. Το πρωί της Πέμπτης, ο Bafman βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Μαζί σου» και, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου, ξεκαθάρισε το τι πραγματικά συνέβη.

«Σοκαρίστηκα όταν μπήκαν δύο άντρες στο σπίτι μου. Δεν κατάλαβα ότι ήταν αστυνομικοί. Νόμιζα ότι είναι ανταγωνιστές, γιατί είχαν έρθει και παλαιότερα. Μου ζήτησαν να δουν τους υπολογιστές, έψαξαν και δεν βρήκαν τίποτα. Με ρώτησαν και για ανήλικες. Τους έδειξα τα όπλα, που ήταν ψεύτικα, αεροβόλα με πλαστικές μπίλιες… Ξεκίνησαν να μαζεύουν τα νόμιμα προϊόντα κάνναβης και βρέθηκε και κοκαΐνη… Εγώ ήμουν όσο συνεργάσιμος μπορούσα. Το σπίτι μου υπέστη γύρω στα 700 ευρώ ζημιές.

Με συνέλαβαν και πέρασα τέσσερις μέρες στο κρατητήριο. Μου ζήτησαν να τους πω από που τα προμηθεύομαι… Μέχρι τις 2 Ιουλίου πρέπει να δώσω κάποια εγγύηση, τα οποία χρήματα δεν τα έχω γιατί έχασα και τη δουλειά μου με όλη αυτή την ιστορία. Με πήρε ο πατέρας του και μου είπε να κόψουμε την συνεργασία γιατί ανησυχεί για το παιδί του. Τον καταλαβαίνω αφού στην τηλεόραση λένε ότι πουλούσα ναρκωτικά σε παιδάκια. Δεν μπορώ να πω κάτι σ’ αυτόν τον πατέρα», είπε μεταξύ άλλων ο Bafman.

Πηγή: tlife.gr