Backstage από τα γυρίσματα του Φερεντίνου

Σε έναν μήνα ακριβώς, τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα το καινούργιο τηλεπαιχνίδι «Άκου τι είπαν» που θα παρουσιάζει κάθε απόγευμα, στις 17:45, στον ALPHA, ο Χρήστος Φερεντίνος.

Στο τηλεπαιχνίδι αυτό θα διαγωνίζονται δύο πενταμελείς οικογένειες ή παρέες και θα προσπαθήσουν να βρουν τις πιο δημοφιλείς απαντήσεις σε ερωτήματα που θα τους θέτει ο παρουσιαστής και στα οποία έχουν απαντήσει 100 άνθρωποι. Καθημερινά η νικητήρια παρέα θα διεκδικεί 5.000 ευρώ, αλλά και την ευκαιρία να φτάσει στον τελικό και να προσπαθήσει να κερδίσει 15.000 ευρώ.

Στο κανάλι της Κάντζας ετοιμάζονται για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, αλλά προς το παρόν γύρισαν το τρέιλερ του τηλεπαιχνιδιού.

Όπως βλέπετε λοιπόν από τις φωτογραφίες, πριν από λίγες ημέρες ο Χρήστος Φερεντίνος με τους συνεργάτες του έκαναν γύρισμα για το τρέιλερ που θα ξεκινήσει να προβάλλεται σύντομα από τον ALPHA και με το οποίο θα ενημερώνει για την πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού και θα καλεί και όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή.

Το γύρισμα για το τρέιλερ κράτησε αρκετές ώρες, αλλά κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε, αφού όλοι ήθελαν να έχουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ο Χρήστος Φερεντίνος και όσοι πήραν μέρος στο γύρισμα άκουγαν προσεχτικά τις οδηγίες του σκηνοθέτη.

Με γοργούς ρυθμούς στο κανάλι της Κάντζας ετοιμάζονται λοιπόν για το καινούργιο τους τηλεπαιχνίδι που θα είναι μάλιστα και το lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Περισσότερα όμως, τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, στις 17:45, που το «Άκου τι είπαν» με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο θα κάνει πρεμιέρα στον ALPHA, προσπαθώντας να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Τη Δευτέρα 17 Μαρτίου η πρεμιέρα του νέου τηλεπαιχνιδιού του Φερεντίνου