Bachelor – Ο Παναγιώτης Βασιλάκος διάλεξε την Νικόλ και οι άλλες «την στόλισαν» κανονικά

Bachelor

Επικά καρφιά δέχθηκε από τις συμπαίκτριες στο Bachelor!

Μια ξέγνοιαστη στιγμή απήλαυσε στο Bachelor της Πέμπτης ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχοντας στο πλευρό την Νικόλ. Ο πρώτος Έλληνας Bachelor επέλεξε να πλεύσει μεσοπέλαγα και αναμφισβήτητα θύμισε στο τηλεοπτικό κοινό τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στη θρυλική ταινία «Τιτανικός».

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης μαζί με την Νικόλ είχαν την ευκαιρία να περάσουν προσωπικό χρόνο μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των υπολοίπων κοριτσιών. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν!

Οι άλλες φιναλίστ, όμως, είχαν πάρει τα κιάλια τους και παρακολουθούσαν από μακριά το ζευγάρι! «E, σήμερα θα την ξεμαλλιάσω! Θα της βγάλω το μαλλί τρίχα τρίχα της κοκκινομάλλας… Να πετάξουμε καμιά γλάστρα μπας και την πετύχει» αναφώνησε από τη στεριά η Αντζελίνα.

«Το πιράνχας, η σαρδέλα, η βδέλλα που έχει κολλήσει πάνω του! Δεν ξέρω πως αλλιώς να την χαρακτηρίσω» σημείωσε χαρακτηριστικά, με τη σειρά της, η Βίβιαν στην κάμερα του Bachelor.

Όσον αφορά τον Παναγιώτη; Πιο ερωτευμένος από ποτέ στη στιγμή αυτή που είχε με την Νικόλ! «Σήμερα αισθάνθηκα ότι ήμασταν ένα πραγματικό ζευγάρι. Την ένιωσα τόσο κοντά μου, όσο ποτέ άλλοτε».