Bachelor: Απόψε σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση

Bachelor

Την Παραμονή Χριστουγέννων ένα ξέφρενο πάρτυ εργένηδων διοργανώνεται σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση. Το «Bachelor» έρχεται στον Alpha την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 23:00.

Ο Αντώνης Μπαμπούλας είναι ένας πετυχημένος εργολάβος γραφείου τελετών. Είναι ερωτευμένος με την Κατερίνα, την πανέμορφη κόρη ενός διάσημου καρδιοχειρουργού, του Αριστείδη, ο οποίος αντιτίθεται στη σχέση τους και την προοπτική οι δύο νέοι να παντρευτούν. Οι διαδικασίες του γάμου προχωράνε και η Κατερίνα καλεί τους κολλητούς του Αντώνη για ένα μικρό πάρτυ απο τα παλιά. Φυσικά όλα θα οδηγήσουν σε ένα παραδοσιακό Bachelor. Ένα Bachelor που απαιτεί μια νεκροφόρα πολύ αλκόολ και μια πόλη με πολλές αναμνήσεις. Μια γυναίκα με κόκκινο φόρεμα θα έρθει από το παρελθόν και θα… ταράξει τα νερά. Τα πράγματα σίγουρα δεν θα πάνε όπως θα περίμενε κανείς.

THE BACHELOR
Κωμωδία ελληνικής παραγωγής 2016
Σεναριο: Ρένα Ρίγγα
Σκηνοθεσία: Αντώνης Σωτηρόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αποστόλης Τότσικας, Κατερίνα Γερονικολού, Τόνια Σωτηροπούλου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Αγορίτσα Οικονόμου, Λευτέρης Ελευθερίου, Ευτυχία Φαναριώτη, Κατερίνα Τσάβαλου