Άβολη παύση του Σπυρόπουλου στην ερώτηση του Λιάγκα

Τι είπε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη;

Παύση που έμοιασε να κράτησε μια αιωνιότητα επικράτησε όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον Κώστα Σπυρόπουλο την ηλικία του. Ο ηθοποιός όχι μόνο δεν απάντησε, αλλά χειρονόμησε λέγοντας «Πάρ' το». Ο Γιώργος Λιάγκας του εξήγησε πως αναρωτιόταν πως και δεν έχει κάνει παιδί… «Α εκεί το πας; Είμαι μικρός ακόμα» απάντησε χιουμοριστικά ο ηθοποιός ο οποίος αποκάλυψε πως «Δεν έχει πει ποτέ σε γυναίκα ότι θέλει να κάνει τα παιδιά του».

Ανεφερόμενος στην Αλίκη Βουγιουκλάκη με την οποία ήταν μαζί δέκα ολόκληρα χρόνια ο Κώστας Σπυρόπουλος αποκάλυψε τι ήταν αυτό που είχε βρει στην Αλίκη σαν άνθρωπο και τον τράβηξε:

«Το ξεχωριστό και το μοναδικό το καταλαβαίνουμε όλοι και είναι και αναμενόμενο να το πεις. Όλο αυτό που βλέπεις για την Αλίκη σαν εικόνα ήταν εκ διαμέτρου αντίθετο από αυτό που συνέβαινε στη ζωή. Δηλαδή η καθαρότητα, η ευθύτητα, το point, αυτό που λέμε, κέντρο, μαχαίρι, «κόκκαλο» αυτό που θα σου πει, ήταν το πιο σημαντικό για μένα. Γιατί μπορεί να περίμενες αυτό που βλέπεις και θαυμάζεις, αλλά ευτυχώς δεν ήταν αυτό. Και λέω ευτυχώς γιατί θα ήταν τραγικό, αυτό που βλέπεις είναι ρόλος.»

https://www.youtube.com/embed/ofZpEuYDNWI