Η Αυλωνίτου «καρφώνει» τον Λαζόπουλο! «Αυτός ο συνδυασμός «σκοτώνει» για μερικούς κομπλεξικούς!»

Ελένη Αυλωνίτου

Η Ελένη Αυλωνίτου απαντά για την ανάμειξη του ονόματος της στη σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου στους Δέκα μικρούς Μήτσους.

Η Πλούσια των Δέκα Μικρών Μήτσων έπιασε στο στόμα της την Ελένη Αυλωνίτου και τη Μαρίνα Πατούλη στις συζητήσεις της στο τηλέφωνο. Η απάντηση από την Ελένη Αυλωνίτου ήρθε μέσα από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω».

[dfp_ads id=236982]

«Προφανώς δεν με ήξερε και πριν. Δεν με ήξερε ούτε ποια είμαι, ούτε πως ντύνομαι, ούτε τι κάνω στη ζωή μου. Ας ήταν ικανοί να κάνουν το δικό μου διδακτορικό το οποίο είναι άριστο και είναι στη βιβλιοθήκη του Washington DC και κομμάτι του οποίου έχει χρησιμοποιηθεί και στη NASA και μετά ας λένε ό,τι θέλουν. Έχουν δυσκολία να δεχτούν μια ωραία γυναίκα, η οποία είναι και πολύ μορφωμένη και έχει και πολιτικό λόγο. Τι άλλο να σας πω; Αυτός ο συνδυασμός «σκοτώνει» για μερικούς κομπλεξικούς. Μας περισσεύουν οι κομπλεξικοί στην Ελλάδα», απάντησε η Ελένη Αυλωνίτου.

Ενώ η Μαρίνα Πατούλη είχε μια διαφορετική αντιμετώπιση στα πράγματα, λέγοντας: «Η σάτιρα είναι σάτιρα και τη δέχομαι. Δεν έχει όρια. Καυτηριάζει κοινωνικά, πολιτικά θέματα, αλλά και πρόσωπα. Ο Λαζόπουλος είναι πάντα αριστοφανικός και έχει γράψει ιστορία στο χώρο του. Προσωπικά δεν ένιωσα ότι με προσβάλει  και δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να πάρει διάσταση το θέμα.»

Διαβάστε εδώ τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!