Αυλαία για το «Αλ Τσαντίρι». Η συγκίνηση του Λάκη Λαζόπουλου και το μήνυμα στους τηλεθεατές!

Κάθε 15 μέρες από του χρόνου το Τσαντίρι!

Ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρέτησε χθες το τηλεοπτικό του κοινό γι’ αυτή την τηλεοπτική σεζόν. Το «Αλ Τσαντίρι» θα επιστρέψει στις οθόνες μας το 2013. Ο ηθοποιός συγκινήθηκε και ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα στους τηλεθεατές.

«Τρελαινόμαστε μέρα με την μέρα. Βλέπουμε τον απέναντι να σπάει και λέμε “εμείς είμαστε ακόμα όρθιοι”. Κάθε φορά που πέφτει ένας από εμάς, χάνουμε έναν πολεμιστή και στο τέλος θα χάσουμε τον πόλεμο. Γιατί έναν έναν τον λυγίζουν, για να χάσουμε πολεμιστές. Γιατί είναι πόλεμος αυτός, μπορεί να γίνεται  γραβάτες και επίσημα ταξίδια… Ανίκανοι πηγαινοέρχονται με αεροπλάνα, μαζεύονται, συνεδριάζουν και δεν αποφασίζουν. Οι λαοί πεθαίνουν, πεινάνε και οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν να βρουν μια λύση.», είπε ο Λάκης.

Ο παρουσιαστής ανανέωσε το ραντεβού με το κοινό για το 2013, ωστόσο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας …έκτακτης επαναεμφάνισης: »Εμείς εδώ κυρία μου, τέλος για φέτος, από του χρόνου πάλι. Κάθε 15 μέρες θα είμαστε μαζί. Ήταν να κάνουμε δυο επεισόδια φέτος, αλλά νομίζαμε ότι θα τα κάνουμε στο παλιό στούντιο, ήρθε το καινούργιο για να δέσει η ομάδα και το χαρήκαμε όλοι μαζί. Να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές του Τσαντιριού. Αν υπάρξει κάτι έκτακτο εδώ θα είμαστε!»

Δείτε όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος, ποιους ευχαρίστησε και με ποια τραγούδια έκλεισε το φετινό Τσαντίρι!