Αυλαία για τα Παιδιά από Σπίτι!

Παιδιά από σπίτι

Πώς αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό;

Μετά από περίπου τρεις μήνες στον αέρα του Epsilon τα Παιδιά από Σπίτι αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό. Τζωρτζέλα Κόσιαβα , Ελίνα Κέφη, Γιώργος Παράσχος και Βασιλης Σίμος μας κράτησαν συντροφιά τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού και το μεσημέρι της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου είπαν αντίο στους τηλεθεατές.

Οι παρουσιαστές ευχαρίστησαν όλους τους συνεργάτες της εκπομπής που βοήθησαν σε αυτή, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. «Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Θέμη Μάλλη, ειδικά όμως θέλω να ευχαριστήσω την καλή μου νεράιδα Άλκηστη Μαραγκουδάκη. Άλκηστη σε αγαπώ πολύ και χαίρομαι που συνεργάστηκα ξανά με ανθρώπους που είχα συνεργαστεί στο παρελθόν και το έκανα πάλι με πολύ μεγάλη χαρά. Και στη Φιλιώ Γιαννακοπούλου να στείλουμε την αγάπη μας και τα φιλιά μας. Όλους εσάς που αυτό το καλοκαίρι μας κάνατε παρέα, μας δώσατε και σας δώσαμε την αγάπη μας και θέλουμε να ευχηθούμε όλοι εμείς εδώ, σε όλους εσάς εκεί, τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μας. Και θα τα πούμε κάποια στιγμή αργότερα…», ανέφερε η Ελίνα Κέφη που μέσα από αυτή την εκπομπή της δόθηκε η ευκαιρία να επιστρέψει στην παρουσίαση.

«Παιδιά από σπίτι είμαστε όλοι μας, αρκεί να το δείχνουμε με τη συμπεριφορά μας», πρόσθεσε στο τέλος η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Δείτε τον αποχαιρετισμό τους:

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!