Άβα Γαλανοπούλου: Το πρόβλημα που την οδήγησε στην απώλεια κιλών

Η ηθοποιός φανερά αδυνατισμένη μίλησε χτες στα Καρντάσιανς

Η Άβα Γαλανοπούλου είχε βρεθεί καλεσμένη και πέρυσι στα Καρντάσιανς, όπου είχε μιλήσει ανοιχτά για την προδοσία που είχε υποστεί από άνθρωπο δικό της, κάτι που την πλήγωσε πολύ.

Η ηθοποιός φανερά αδυνατισμένη εμφανίστηκε χθες το βράδυ στη ζωντανή εκπομπή των Καρντάσιανς και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε σε αυτό: «Θέλω να σου πω κάτω που βλέπω και το είδα και πριν. Θέλω να είμαι ειλικρινής, έχεις αδυνατίσει πάρα πολύ»

«Κάποιος με στεναχώρησε πολύ. Την πάτησα που λένε. Βέβαια σε αυτή τη ζωή ο καθένας την πατάει, δεν έχει συμβεί μόνο σε εμένα. Πέρυσι όταν ήρθα εδώ τον Μάρτιο πρέπει να ήμουν 55.» απάντησε η ηθοποιός που αναφερόμενη στο βάρος της είπε ότι είναι πλέον μόλις 48 κιλά.

«Το έχεις ψάξει λίγο μήπως έχεις νευρική ανορεξία;» επέμεινε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου προσπαθώντας να της εφιστήσει την προσοχή.

«Βοήθεια ζήτησα από τους ανθρώπους που αγαπώ, την οικογένεια μου και τους φίλους ζωής που έχω, που είμαι τόσο τυχερή και μου κάνουν δώρα αυτοί οι φίλοι που έχω, η αγάπη.»

Ο παρουσιαστής ρωτώντας την αν τρώει μέσα στη μέρα προσπάθησε να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα ρωτώντας την ηθοποιό: «Θες να παραγγείλω γιατί πεινάμε;»

Δείτε όσα είπε η Άβα Γαλανοπούλου για το πρόβλημα που την οδήγησε στην απώλεια των κιλών: